вторник, 19 септември 2017, 10:39 ч.

Нападение

Разгневени мюсюлмани нападнаха полицаи, влезли в джамията без да се събуят(ВИДЕО)

BNews.bg

Разгневени  мюсюлмани нападнаха полицаи, влезли в джамията без да се събуят(ВИДЕО)

Когато те са пристигнали пред джамията е имало между 400 и 500 души, дошли за молитва, затова се е наложило пътят отпред да бъде затворен“.

Разгневени мюсюлмани скочиха на полицаи, които влезли в джамията им без да се събуят.

Моментът е уловен от камера. Полицията е пристигала в джамията Таунфилд в британския град Хай Уайкомб, за да пресече скандал пред сградата. Когато обаче те влезли в молитвения дом без да се събуят, което е против ислямския канон, хората започнали да им крещят „да се махат“.

В един момент единият от полицаите казва по радиостанцията си на своите колеги, че хората в сградата са „агресивни“. Зафар Икбал, бивш председател на Ислямската мисия в Уайкомб, каза пред Bucks Free Press: „Имало е много крещене, но не е било необходимо полицията да бъде викана.

Когато те са пристигнали пред джамията е имало между 400 и 500 души, дошли за молитва, затова се е наложило пътят отпред да бъде затворен“.   Представител на местните власти заяви по случая: „Полицаите са били извикани в петък около 13:40 часа след сигнали за кавги пред джамията.

Полицаите незабавно са реагирали на сигнала. За да се предотврати нагнетяване на обстановката и насилие, полицаите са влезли в джамията, за да говорят с присъстващите. Било е записано нападение. Започнато е разследване. Към момента арестувани по случая няма“.

Видеото гедайте ТУК! 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари