петък, 22 септември 2017, 17:40 ч.

Извратено

Студентка заспа в метрото до възрастен мъж, вижте какво й се случи (ВИДЕО)

BNews.bg

Студентка заспа в метрото до възрастен мъж, вижте какво й се случи (ВИДЕО)

Неприятни кадри в японски метрополитен е снимал очевидец. От видеото се виждат два пасажера - възрастен мъж и спяща до него студентка. Неочаквано мъжът отваря ципа на панталона си и започва да си скубе срамните косми. Без да мисли много-много, той хвърля "находката" си върху гърба на момичето. Буквално след няколко секунди повтаря същата дивотия. 
 
Още по изненадваща е реакцията на потребителите, след като видеото бе качено в мрежата. Вместо да критикуват възрастния мъж за непристойната му постъпка, жителите на Япония се нахвърлиха с резки упреци към другите пасажери в метрото. Според тях хората е трябвало да направят забележка на хулигана и да му попречат да повтори постъпката си, а не да снимат хулиганството.  
 
 

Блиц

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари