вторник, 26 септември 2017, 9:45 ч.

ЦИРК БЕЗПЛАТЕН!

СУТРЕШЕН ТОРМОЗ ЗА ЗРИТЕЛЯ: Цветанов и Хекимян показаха селяндурщина! Без капка култура и етикет и двамата...

BNews.bg

СУТРЕШЕН ТОРМОЗ ЗА ЗРИТЕЛЯ: Цветанов и Хекимян показаха селяндурщина! Без капка култура и етикет и двамата...

Водещият на сутрешния блок на БТВ Антон Хекимян и председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов изнесоха инстински цирк в телевизионно студио. Възмутени зрители взривиха социалните мрежи с критични коментари по повод сутрешната сценка.

"Няма никакви знаци, които да дава Снежана Дукова. Няма нищо нагласено, случва се когато много народни представители гласуват, да имапроблем с пултовете за гласуване", заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод гласуването в пленарна зала за новите членове на ВСС и съмненията за даване на знаци.

Цветанов е категоричен, че знаци не се дават. Той изтъкна, че ако се даде панорамна снимка, ще се види, че и други депутати са имали проблеми при гласуването и са вдигали ръка. Водещият Антон Хекимян продължи да рови за вдигането на ръце, като припомни думите на Михаил Миков от БСП, който само преди дни заяви, че социалистите и друг път гласували със знаци. Цветанов обаче е категоричен, че в този случай не може да се говори за подобни неща.

"Нормално ли е да говорим за това колко пари ще вземат от ВСС, защо не говорим за Брендо, че е осъден в Италия, а тук вече толкова години няма осъдителна присъда. За това трябва да говорим, нека да дадем възможност на новите членове да се докажат", заяви Цветанов.

В опита си зам.-председателят на ГЕРБ да защити кандидатите си се получи истински скандал между Хикемян и Цветанов. "Защо не попитахте Соня Найденов и другите, по какво критериите по които са избрани останалите не отговарят. Най-лесно е да влезем в едно студио и да бъдем негативни", заяви Цветанов.

За това дали има търкания между коалиционните партньори, Цветанов заяви, че няма нещо което да не може да се разреши. "Днес ще имаме среща с тримата патриотични лидери и ще говорим точно за тези проблеми", заяви още председателят на вътрешната комисия. 

"За назначението, което говори Валери Симеонов, това е назначение на един от партньорите от Обединени патриоти. Всичко, което е в споразумението е това, което сме се разбрали и днес ще изчистим тези недоразумения. Ангажиментите на всички не е дало възможност да се направи среща. Постоянно се чувам с Валери Симеонов. Смятам, че той е един прям човек и иска да назовава нещата с истинските им имена, ние пък от друга страна се въздържаме от подобни коментари, защото предпочитаме да решаваме проблемите в семейството", заяви Цветанов. 

Цветанов е категоричен, че няма никакви провокации към президента. Той припомни и част от доклада на комисията, когато 2012 при връщането си от Португалия, Румен Радев е изключително впечатлен от F-16, след това пък се оказва, че за него най-доброто е да се вземат "Грипен". 2016 година, няколко месеца преди включването му в президентската кампания, той въвежда осми критерии, като примерна схема за разплащане, което не е минало през парламента, дискфалифицира един от участниците и не дава никаква възможност за конкурентност.

"Понеже чух и гледах внимателно посещението на президента Радев, той няколко пъти говореше за стратегическите отношения със САЩ, когато обаче го попитате за Крим, той не казва нищо. Когато беше президент Плевнелиев, той работеше с ЕС, а президента Румен Радев не е отишъл на прием даден от ЕС как изглежда това.

За разграничаването от кмета в Хасково, Цветанов заяви, че това е тема която е дълга за обяснения. Борисов и Цветанов не еднократно са правили срещи с Беливанов, но подобрение няма, тъй като той не кореспондира с това ангажиментите, които са поели от ГЕРБ. "Някои пъти се случват и грешки", заяви Цветанов, като допълни, че градоначалника не се е възползвал както трябва от проектите, както други общини.

Няма проблеми в коалицията, които да не бъдат преодолявани. Всеки има своето мнение и винаги го изразява. Днес ще имаме среща на Политическия съвет заедно с премиера и председател на ГЕРБ с тримата основни представители, които формират Обединени патриоти и ще говорим по темите, които създадоха напрежение. Това съобщи още заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Няма съотношение ГЕРБ-Патриоти, което да е наложено като някакъв критерий. Всичко, за което сме се разбрали, е в споразумението. Днешният ден ще може да изчисти всички недоразумения, които са възникнали”, каза още Цветанов пред bTV. "С партньорите си се чуваме постоянно. Валери Симеонов е прям човек. Ние пък се въздържаме от подобни коментари, защото е по-добре да решаваме нещата в семейството", посочи той.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Срамота - 16:10, 26 септ.

    "предпочитаме да решаваме проблемите в семейството". От много взиране на журналистите в сватбата на Волен и Деница са пропуснали "венчавката" на ПАРИотите със Суджуците.

Напиши коментар

Коментари