вторник, 26 септември 2017, 10:15 ч.

Кадрите не са за хора със слаби сърца!

ГРОЗНА КАРТИНКА! Фейсбук попиля свекървата, пребила бременната си снаха: Това жена не може да се нарече! Безсрамница! Убийца! Звяр! (ВИДЕО)

BNews.bg

ГРОЗНА КАРТИНКА! Фейсбук попиля свекървата, пребила бременната си снаха: Това жена не може да се нарече! Безсрамница! Убийца! Звяр! (ВИДЕО)

Кадрите, на които се вижда как жена пребива снаха си и то пред погледа на малко момиченце, нейната внучка, буквално взривиха социалните мрежи. Случката предизвика вълна от съпричастност към пребитото дете. Жлъчни коментари по адрес на грубата свекърва заваляха фейсбук пространството, пише "Трафикнюз".

„Тя не може да се нарече жена. Срам”  „Безсрамница! И това ми било свекърва ? Убийца!!!” „Не е възможно тази да посяга на бременна жена и то в присъствието на дете” Хората разкритикуваха възрастната жена и я нарекоха с обидни думи. Но нима само тя е виновна за случката? По думите на потърпевшата и мъжа й, този тормоз е всекидневен. 

Те разказват, че нямат средства, нямат работа, нямат къде да отидат. "Винаги има начин, ако има желание. Работа има, ако потърсиш. Помощ има ако я потърсиш." Такива съвети хората дават на Габриела чрез коментарите си. „Да се маха момичето защото някой ден ще го претрепят!”;  „Жалко за детето,че живее в такава "отровна" среда! Махайте се час по-скоро”;  „Снахата да бяга колкото може по-далеч от тази жена. Та тя милата даже не и отвръща с удари.

Това е голяма мъка да живееш в такъв ад всеки ден под един покрив с такива изроди!” „Тук незабавно трябва да се сигнализира на закрила на детето и полиция и майката и детето да бъдат изведени от там” „Момиче, бягай от този звяр. Помисли за себе си и малкото сладурче. То не заслужава да става свидетел на тези грозни сцени” Проблемът на българките е, че все по-рядко търсят помощ. Статистиката посочва, че всяка пета жена е жертва на насилие. От тях обаче само няколко процента търсят помощ, а останалите търпят защото „няма къде да отидат, нямат и работа”.

Не е ли по-важно детето ти да живее в една нормална среда, далеч от алкохол и всекидневна агресия? Ето защо оправдание няма. Винаги има начин. В интервю потърпевшите разказват, че са принудени да живеят в този кошмар. Не виждаме да имат вериги по телата си, не виждаме да са заложници, не виждаме да имат опрян нож на врата. Донякъде самите те със своето бездействие са виновни. А най-потърпевшо е малкото момиченце, което е свидетел на всекидневния бой над майка си.

Вижте отново потресаващото видео: 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари