събота, 30 септември 2017, 10:30 ч.

"Черпете ме, не ме жалете"

„Бентли“ и ЛУКС: Вижте скандалния кмет на ГЕРБ "Дядо Добри "в Монте Карло! (СНИМКА)

BNews.bg

„Бентли“ и ЛУКС: Вижте скандалния кмет на ГЕРБ "Дядо Добри "в Монте Карло! (СНИМКА)

Скандалният кмет на Хасково Добри Беливанов бе закован със снимки от воаяжа му в Монте Карло, където бе в компанията на местния бизнесмен Стаматов, пише Блиц. Вижда се как градоначалникът се кипри до струващия 500 000 лева джип "Бентли" на боса на "Монолит" - фирмата, спечелила почти всички апетитни обществени поръчки в региона.

Прочулият се с покупката на златния светофар за 60 000 лева и платинения багер, Беливанов е избрал за свой девиз: "Черпете ме, не ме жалете". Камерата е запечатала преливащата му от щастие физиономия в мига, в който "Бентли"-то на Стаматов паркира пред него в столицата на Монако.

Предвкусващ щедрите подаръци, Беливанов е толкова щастлив, че дори ръкопляска и близо минута позира като евтина фолкаджийка пред бижуто на 4 колела, с което биха могли да се изхранят поне 300 пенсионери за няколко години. Вероятно в този паметен за него миг, Беливанов си е помислил, че е принцът на Монако.

Благодетелят му Стаматов също е доволен - осигурил си е подкрепата на човека с най-голяма власт в общината, в която печели общинските поръчки с лекотата, с която едно първеню си поръчва уиски по нощните барове. Беливанов и Стаматов бяха забелязани преди време и на луксозна визита във Виена.

Крещящият конфликт на интереси взриви политическите среди и кметът на Хасково незабавно трябва да бъде разследван от контролните органи на държавата. При подобен скандал във всяка една бяла държава би последвала незабавната оставка на засечените лица.

Беливанов обаче се е вкопчил в поста си и отказва да го пусне. Защото много добре знае, че в мига, в който стане от кметския стол, ще поеме към политическото бунище. Крайно време е държавните институции да докажат, че България е правова държава и да се намесят.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • от Симитли - 13:25, 04 окт.

    "...че България е правова държава и да се намесят". Ако институциите (които също са на ОПГ"ГРОБ") се вслушат и изпълнят препоръката, ще имаме единствени в света, партия чиято членска маса се състои от затворници.

  • Гербавите плъхове - 14:44, 30 септ.

    Начело с Мутрата са проклятието на България.

  • А подсъдимия Добрев - 14:43, 30 септ.

    Дето натресе тоя дебил и калинките в общината не е ли за смях. Малко е да го изгонят, на съд и затвор за злоупотреби с власт и пари.

Напиши коментар

Коментари