понеделник, 09 октомври 2017, 9:29 ч.

Лекарят се развел заради българката Дешка..

ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ! Скандал на погребението на гръцкия кардиолог, застрелян от български полицай! Нашенецът - униформен от Казанлък, въртял любов с Дешка от... (СНИМКИ)

BNews.bg

ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ! Скандал на погребението на гръцкия кардиолог, застрелян от български полицай! Нашенецът - униформен от Казанлък, въртял любов с Дешка от... (СНИМКИ)

Съседи на Карчев разказват, че преди време той продал свой наследствен апартамент, но не знаеха подробности.

 

Вчера от погребението на д-р Христодулос Каланзакис демонстративно бе изгонен брата на съпругата му, който отишъл на траурната церемония. Джунгла.гр Роднините на убития са настоявали т за ДНК тест на детето на д-р Христодулос Каланзаки, съобщава Български новини. В момента не е ясно къде се намира Мария Говедарова майка на задържаната българка, която е останала сама с малкото дете и сина си на острова. Според злите езици в селото задържаната Дешка Говедарова или Дези, както я наричат гърците, е работила като домашна помощничка в дома на доктора, който по-късно се развежда и се жени за нея.

Дешка Говедарова Както стана ясно от разследването българинът е пристигнал в петък, в събота е екзекутирал доктора.  За осъществяване на смъртоносния план, който е замислен от съпругата на жертвата, българина е пътувал два пъти до остров Крит в рамките на една седмица. Първото пътуване е било свързано с оглеждане на мястото на престъплението, както и да се запознае с маршрута на лекаря, за който властите са сигурни, че е научил от съпругата на жертвата, с която е имал любовни отношения от доста години. Второто пътуване на българина е било ден преди убийството в петък  (6/10), когато е пристигнал с полет от Александруполи до Сития на остров Крит решен да разстреля съперника си.


 

 

Българинът Красимир Карчев, разстрелял гръцкия кардиолог Христодулу Каландзаки на остров Крит, е действащ полицай и то потомствен. Баща му също е работел в структурите на МВР. Негови познати обаче разказват, че преди повече от десетилетие било закопчано ромче, което след тежък побой издъхнало зад решетките. Малко след това бащата на Красимир бил преместен като шофьор, пише „Телеграф”. Преди три години той починал, майката също била покойница. Братът на убиеца също бил полицай, споделиха запознати с фамилията в  Казанлък.

Съседи на Карчев разказват, че преди време той продал свой наследствен апартамент, но не знаеха подробности.   37-годишният Красимир Карчев, който е помощник-оперативен в районното управление в Казанлък, от година въртял бурна любов с младата съпруга на доктора Деси Говедарова Каландзаки, която също е нашенка. Именно невярната жена на лекаря стои в дъното на покушението му. Тя посочила маршрута, откъдето жертвата минава, за да може любовникът й да го застреля от засада, както и станало. Датата била умишлено избрана – рождения ден на кардиолога. 63-годишният мъж бил прострелян с 4 куршума в събота сутринта, докато отивал да преглежда пациенти.   Ченгето Карчев е разведен и има дете.

Мотивът за покушението било голямото наследство на доктора, на което двамата заговорници искали да сложат ръка, след което спокойно да се отдадат на бурната си любов. 73-годишен дядо, който видял Карчев да подготвя засадата, облечен като ловджия и с карабина в ръка, обаче объркал пъкления им план. След това очевидецът забелязал как килърът се оттегля от местопрестъплението и подал сигнал в полицията.

Оказало се, че Карчев дошъл в Гърция специално за да изпълни поръчката. Запознати твърдят, че той си пуснал 3-дневен отпуск, в който написал, че ще бъде извън страната на 5, 6 и 7 октомври. Щом местните власти го арестували, още същия ден полицаят направил пълни самопризнания.

На разпит била извикана и 35-годишната съпруга на убития кардиолог. Първоначално Деси била непробиваема, но скоро лъснала  кореспонденцията й с килъра непосредствено преди убийството. Така невярната съпруга също се сдобила с обвинение за убийството на Каландзаки. Ако бъдат признати за виновни, двамата могат да отнесат доживотни присъди.  

l

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари