сряда, 11 октомври 2017, 10:40 ч.

Обадила се на колега и заедно влезли вътре

КАМЕРИЕРКА В ЛУКСОЗЕН ТОП ХОТЕЛ С РАЗТЪРСВАЩ РАЗКАЗ: Проверявах стаите, когато чух как жена плаче силно след...

BNews.bg

КАМЕРИЕРКА В ЛУКСОЗЕН ТОП ХОТЕЛ С РАЗТЪРСВАЩ РАЗКАЗ: Проверявах стаите, когато чух как жена плаче силно след...

Камериерките са истинските герои на хотелиерската индустрия. Хората, които са заети денонощно, за да поддържат вашата хотелска стая чиста и безупречна, вероятно работят на една от най-трудните позиции в бизнеса. Многото часове труд, ръчната работа и понякога абсурдните искания, с които тези служители се занимават ден след ден, са удивителни. Особено когато става въпрос за камериерките, които работят в Дубай.

Анонимни работници от бранша разкриха за The Hotel Show Dubai някои от най-странните случки от кариерата си в луксозните хотели в Обединените арабски емирства.

Някои от историите им включват почистване на дизайнерски чанти на стойност около 26 хиляди долара, както и намирането на близо 3 хиляди долара, случайно оставени под леглото от гост, посочва Daily Mail, цитиран от trafficnews. 

Друга камериерка се сблъсква с гост, който твърди, че е алергичен към килима и настоява той да бъде сменен. Друга помага при раждане, когато бременна гостенка получава родилни болки в стаята си. 

"Проверявах стаите, когато чух необичаен звук - жена плачеше силно, търсейки помощ. Обадих се на колега, заедно влязохме в стаята и открихме, че тя е на път да роди. Обадихме се за още помощ, но в крайна сметка тя роди в хотела", разказва камериерката.

Експерт по гостоприемството отбелязва за The Hotel Show: "Резултатите показват точно защо огромните международни камериерски екипи на Дубай са гръбнакът на световната водеща ваканционна дестинация."

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари