четвъртък, 12 октомври 2017, 16:00 ч.

Полезно!

София пуска здравен портал, можете да си запазите час за преглед

BNews.bg

София пуска здравен портал, можете да си запазите час за преглед

Столицата вече има свой здравен портал, чрез който пациентите могат да си запазят онлайн час в общинските лечебни заведения.

Сайтът https://sofia.myhealth.bg/ дава връзка с 800 лекари от 37 общински болници, ДКЦ-та и медицински центрове в София, като за 500 от тях можете да си запишете час онлайн, обяви кметът Йорданка Фандъкова. Онлайн могат да се проверяват и резултатите от изследванията. Целта на платформата е да улесним и пациентите, и лекарите. 

В здравния портал има информация и карта с адреса на всяко общинско здравно заведение, контакти и кратка информация за всеки лекар. Всеки, който иска да ползва услугата, трябва да се регистрира и може да направи до 5 резервации за преглед. Ако се установи, че потребителят запазва часове, без да ги посещава, профилът му ще бъде блокиран.

За пациенти под 18-годишна възраст е необходимо да се регистрира родител, от чието име да се запазва час.

Сайтът има и мобилно приложение, чрез което пациентът може да получава напомняне за записаните часове.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари