вторник, 17 октомври 2017, 10:30 ч.

Поръчано

USA СХЕМА: ЦВЕТАНОВ БУТА ПЛЕВНЕЛИЕВ ЗА ПРЕМИЕР. БОРИСОВ – /ЕВЕНТУАЛНО/ ПРЕЗИДЕНТ, ИЛИ „ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ“

BNews.bg

USA СХЕМА: ЦВЕТАНОВ БУТА ПЛЕВНЕЛИЕВ ЗА ПРЕМИЕР. БОРИСОВ – /ЕВЕНТУАЛНО/ ПРЕЗИДЕНТ, ИЛИ „ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ“

Дежурният „информатор“ по писане на „рапорти“ към чужда спец. централа, находяща се в USA, лицето с особената форма на главата – Цветан Цветанов, е във вихъра си по отиграване на поръчана СХЕМА, която е зададена от американците.

Ситуацията вече активира „умни и красиви“, „прокопиевци“ и всякакви „десни“ – накачени на хранилката Фондация „Америка за България“. Моторът зад кулисите на Схемата е лицето Цветан Цветанов.

Борисов трябва да бъде изтикан от управленската сцена – а за бъдещ премиер отсега е спряган по поръка на американските ментори на Цветанов – Росен Плевнелиев.

Борисов трябва да бъде „утешен“ евентуално с ролята на бъдещ президент, а в краен случай – да му бъде отредена ролята на „почетен председател на ГЕРБ“. Иначе казано – мачлета в пенсия.

За целта са впрегнати всички ресурси и кинти, свързани и с „умни и красиви“, „протестъри“, „прокопиевци“ и всякакви накачулени на кинтите на Фондация „Америка за България“.

Медийно са активирани лица като Иван Костов, който ни в клин, ни в ръкав се пръкна в интервю с журналистка, купена с кинти от Фондация „Америка за България“.

Седмица по-рано Росен Плевнелиев пък е „реанимиран“ медийно с интервю в „24 часа“.

В същото време патриотинът Валери Симеонов, който от месеци наред във всяка своя тв изява натрапчиво непрекъснато споменава с благоволение и уважение не друг, а именно Цветан Цветанов, продължава да не пропуска да го спомене, където  седне и стане.

Самият Цветан Цветанов дефилира от тв студио та дотам – да кацне в biTV, където Сашо Диков само дето не му обърса задника, че и с поклон. Същото направи преди това с авера на Цветанов – Валери Симеонов. Иначе телевизията, която минава за „протестърска“ и под егидата на Цветан Василев.

Междувременно лицето Цветан Цветанов е впрегнало специалните служби и всички ресурси /хакерски, тролски/  срещу заплащане, за да бъде овладяно пространството на Фейсбук, което досега минаваше за „свободно“, като се блокират МАСОВО всички, които по списък са обявени за „неправилни“ и „неудобни“ за властта и щенията му. Така на практика Фейсбук изпълнява мерзките ЦЕНЗУРНИ прийоми на една от най – мракобесните фигури в „демократичната“ история на България.

Afera.bg

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Дамбо - 18:47, 17 окт.

    Ето го! Възпитаникът на помощното училище за бавноразвиващи във Вършец.Цъфнал,вързал и с огромна комплексарщина.Зъл и отмъстителен!

  • ГЕРБ СА ИЗМЕННИЦИ - 17:45, 17 окт.

    ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ!.... АУТИСТА-ПАРЯСНИК НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ ДЪРЖАВЕН РЪКОВОДИТЕЛ.... ИНАЧЕ.... ПРОТЕСТИ И КАМЪНИ ПО ГЕРБЕРАСТКИТЕ ТИКВИ...

  • Българофил - 16:41, 17 окт.

    Само дето на Кривоглавия сметката му е без кръчмар. Никога Ирландската пастира няма да бъде избран от народа за премиер. Нито пък Тиквата някой ще го избере за президент.

Напиши коментар

Коментари