четвъртък, 19 октомври 2017, 15:50 ч.

Министърът на правосъдието!

Според Цецка Цачева има корупция, която не е престъпление

BNews.bg

Според Цецка Цачева има корупция, която не е престъпление

Министърът на правосъдието Цецка Цачева обясни в студиото на Нова телевизия защо смята, че има корупция, която не е престъпление.

Оказа се, че юридическата мисъл на Цачева е достигнала небивали висоти, достойни за Нобелова награда. Според нея, има разлика между корупция и корупционни престъпления. Корупцията била общото понятие, в което се включват корупционните престъпления. Ерго, има и корупция, която не е престъпление. С това откритие Цачева задължително трябва да бъде направена популярна в света.

Правосъдният министър продължи да защитава създаването на един антикорупционен орган, който да обедини трите, които десйтват сега, но не обясни с какво това ще промени практиката досега. "Искам да разбера има ли корумпирани политици, но това не мога да науча, ако питам прокуратурата с писмо", каза Цачева и на въпрос иска ли да научи кои политици са взимали пари от КТБ каза, че това може да стане само, ако има влязла в сила присъда.

Това обърка дори кроткия по принцип водещ Виктор Николаев и той зададе три пъти един и същи въпрос-искате ли да научите кои политици са ползвали КТБ за да получават високи лихви или кредити с ниски лихви.

Тя изтъкна, че след фалита на КТБ се правят много стъпки, включително промяна в законодателството. вероятно тя имаше предвид новите промени, обещани от Йордан Цонев и Делян Пеевски. Цачева обяви още едно откритие, което може да побърка всеки юрист- трите антикорупционни органа щели "функционално да се слеят" с новия суперорган. Фрог попита езиковеди какво значи "функционално сливане" и се оказа ,че това е просто продължаване на същите функции със същите параметри под нова шапка.

ФрогНюз

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • В името Ваше - 21:36, 20 окт.

    Тази е като дърта патка в голяма и воняща помийна локва. Най-много й кеф е мъдро да пляска в помията и доволно да плямпа глупости.

  • ГЕРБЕРАСТКИ ТРОЛ - 19:55, 19 окт.

    АМИ ТИ ЗА ТВА НЕ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ! ......... ДА ТА Е.. В ДЪРТИЯ КОПРУМПИРАН ТРОЛ!

Напиши коментар

Коментари