четвъртък, 19 октомври 2017, 18:25 ч.

Идва ли краят на патриотите?

БУРНИ СТРАСТИ В НС! Йончева пуска филм-разследване за оградата на патриотите, ДПС и БСП искат незабавната оставка на Симеонов!

BNews.bg

БУРНИ СТРАСТИ В НС! Йончева пуска филм-разследване за оградата на патриотите, ДПС и БСП искат незабавната оставка на Симеонов!

Оградата по границата с Турция за пореден ден се превърна в тема на деня за народните представители. Съоръжението стана повод лидерите на 4 от парламентарните групи да направят изявления от трибуната.

Първо днес Корнелия Нинова (БСП) заяви, че

депутатът Елена Йончева ще пусне филм-разследване за оградата, като бе поискана оставката на Валери Симеонов и на министъра на вътрешните работи Валентин Радев.

Последва отговор от Цветан Цветанов от ГЕРБ, а след почивката на парламентарната трибуна излезе и Волен Сидеров от ПГ на Обединени патриоти. 

"Разбрах, че БСП са искали оставката на Валери Симеонов", започна Сидеров и продължи: "Това не е нещо ново, повтаря се по различен повод. Имам чувството, че ако завали сняг, пак ще му искате оставката."

Тонът и декларацията на Сидеров бяха спокойни, което за националиста е по-скоро нетрадиционно. Този факт учуди и един от най-големите политически противници на Сидеров - Йордан Цонев от ДПС.

"Приятно съм провокиран от тона. Спокоен, такъв какъвто трябва да бъде в Народното събрание. Без обиди, без квалификации, с опит за обяснение, опит за точните въпроси", каза Цонев.

Зам.-председателят на ПГ на ДПС се обърна към своя колега от ОП и му каза, че "така вече се работи" и диалог е възможен.

Цонев заяви, че оставката на Симеонов е искана и от тях и то още преди той да влезе във властта като вицепремиер - заради езика на омразата и инцидента с възрастната жена край границата. За ДПС патриотизмът трябва да обединява, а не разделя.

Той се противопостави още един път срещу езика на омразата от трибуната на НС и обвини Сидеров, че в сравнение с други националистически партии в Европа "вашият национализъм е "бийте турците и циганите."

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Oщe зa ганЮ каракoнджoлски....... - 17:38, 20 окт.

  П.П. Всички тези глупости, изречени от ганЮ каракачански бяха отново по повод НАТО-вските самолети за БНА!!! И отново каракачански каза че щяло да му излезне по-евтина подръжката на “летящите музейни експонати” МиГ-29 и Су-25?!? И те били все още на “въоръжение” в Полша, Словакия и Хърватия?!? Само че НЕ уточни КОЛКО бройки все още “летят” там , и дали предстваляват НЕЩО повече от ИЗКЛЮЧИТЕЛНО скъпи “летящи тренажори” и “летящи музеи”, в единични бройки, с “оръжие” от началото на 80-те (което е без никаква особена стойност днес, и което е по савецки “стандарти”, зависещи от доставки и лицензи от путлеристка Русия, която сама е обявила НАТО(и НРБ, включително!) за СВОЙ единствен ВРАГ)!!! И постоянно повтаря мантрата ,че искал НОВИ самолети, без да уточнява какво има предвид. Ето Румъния вече взе нашите Ф-16 от Португалия, и иска още над 30 бройки от тях. Нима калинката ганю каракачански разбира повече от авиация от румънските ВВС, и може по-компетентно от тях да обясни кой самолет е нов , и кой не е? Сигурно румънците са по-будали от ганЮ каракачански щом ,като купуват “старите” Ф-16 от Португалия?!? Които са въоръжени с оръжие ,което е много по-съвременно от това на сегашните МиГ-29 и Су-25 на БНА! Като и самолетите Ф-16 (които са МОДЕРНИЗИРАНИ, за което са вложени допълнителни средства!) и въоръжението за тях, са по НАТО-вски стандарти!!!

 • A ганЮ каракoнджoлски....... - 16:07, 20 окт.

  Днес ганЮ каракачански отново се появи в ефир, в НТВ. Тоя т.нар. “военен””министър” продължи с тъпотиите и насаждането на ОМРАЗА. Тоя трябва да си отиде НЕзабавно, много преди В.Симеонов, на който етническите лЕберали от ДПС искат оставката. Но чудно ЗАЩО лЕбералите от ДПС все още НЕ са поискали оставката на още по-калинковият “министър” ганЮ каракачански?!? И така днес ганЮ каракачански цинично нарече 99% от ВСИЧКИ българи, родени преди 1980г. с пренебрежителното за НЕГО – “биФши комсомолци”!!! Явно потомственият десар и агент на ДС приема за “равнопоставени” спрямо НЕГО ,само “НАСТОЯЩИТЕ” комсомолци,за какъвто явно все още се приема той?!? То си е “нормално” за ганЮ каракачански, след като си е от потомствената ,генетичнаТА, комунистическаТА и колониалнаТА номерклатура на БКП и ДС, да съвместява до живот в себе си едовременноТО “членство” във ВСИЧКИ казионни комунистически “организации” след 1944г. – от “чавдарчетата”, “пионерчетата”,”комсомолчетата”, … през доживотен член на БКП , и НАЙ-важното агент на ДС, като последна “титла” в бутафорните масови “организации” за “пролетариите” в НРБ! Явно ганЮ каракачански все още си членува едновременно във всички тези организации, макар формално да не съществуват след 1989г.. И все пак ганЮ каракачански дали може да си обясни “пионерчетата” все още ли са такива ,след като ги приемат в комсомола, или пък “чавдарчетата” все още ли са такива , след като станат “пионерчета”, и КОГА точно стават биФши, и дали трябва да останат и на 50 години все още “пионерчета”?!? Или пък за да угодят на ганЮ каракачански и неговите начальници ,99% от българите трябва да си останат до живот “членове” ЕДНОВРЕМЕННО на ВСИЧКИ тези казионни “организации”, за да не ги смята той за биФши?!? А ЗАЩО той по тази примитивна десарска логика НЕ си остана в БКП и ДС, а го монтираха да оглавява съвсем друга “партия” – ВМРО?!? Която е един от НАЙ-големите противници на БКП,след 1919г.?!? След като тоя така “ревностен” агент на ДС, и комсомолец, и пионер е предпочел да оглавява МВРО от 30 години , и е зарязал всички предишни казионни “организации” на БКП, защо пък тъкмо той да изисква другите да останат до живот верни на всички казионни организации на БКП, ЕДНОВРЕМЕННО?!? Излиза ,че ганЮ каракачански отрича сам себе си , като вече биФш “комсомолец”, след като е оглавил МВРО?!?

 • 1 - 13:16, 20 окт.

  ревете мръсни и долни питриоти,начело с черкезина,всичките,сте за панделата,а боленовата деница,за махалата в Столипиново.

 • @ СИМЕОНОВ ПРЕМИЕР - 12:37, 20 окт.

  Egati premiera- edna ograda kato horata ne moje da vdigne, a sypartijkite mu pe4elqt ot trafik na nelegalni migranti. Pomiqrska mu rabota. OP = Obedineni Pomiqri.

 • ВАЙ ВАЙ - 08:03, 20 окт.

  ЗАЩО ТОЯ КАТИЛ Е СНИМАН ТАКА? ...... ОТИВА В НАНКЯ ДА БЛИЖЕ ШЛАНГА НА ПОБАРНИКАРЯ ЛИ?....... НЕКА НЕКА, ТОЙ ТОВА ГО МОЖЕ....

 • СИМЕОНОВ В ПАНДЕЛАТА! - 21:47, 19 окт.

  Ревете, а мръсни помиярски патриотарски мастии?? Ревете като малоумни повиши, щото толкова крадохте и така гнусно и подло излъгахте избирателите, че никога повече власт няма да видите! Набихте си го сами до сливиците, лайнари и продажни псета. Чака ви панделата. Там ще изгниите като фашкии.

 • СИМЕОНОВ ПРЕМИЕР - 20:20, 19 окт.

  ревете, а, мръсни турско-комуно-капутарснки свини?? ревете, ревете, само с това ще си останете, лайняри сматони! СИМЕОНОВ ПРЕМИЕР, наби ви го до сливиците, продажни псета!

Напиши коментар

Коментари