четвъртък, 02 ноември 2017, 10:41 ч.

Наглостта на комунистическата номенклатура

Лиляна Павлова изтрещя, взриви и емигрантите: Ако пращахте повече пари на родителите си, нямаше да има нужда от пенсии

BNews.bg

Лиляна Павлова изтрещя, взриви и емигрантите: Ако пращахте повече пари на родителите си, нямаше да има нужда от пенсии

Лиляна Павлова, очевидно изпаднала в пристъп на лудост, продължи и днес с пенсионните си коментари.
След като вчера нахока 85 годишна старица и я подкани да се "хване да работи", вместо да хленчи за пенсии, днес фамозната красавица изръси ново прозрение.
"Истината е, че ако тия 2 милиона души в чужбина, пращат по 500 евро месечно на родителите си, тогава няма нужда от никакви пенсии. С 1000 лв. месечно пенсионер ще живее доста добре и няма да тежи на бюджета", обясни Павлова на среща със студенти.
Въпреки тази идея, тя все пак призова студентите да не бягат в чужбина, а да работят тук, и да плащат данъци. Някой трябва да покрива всичките разходи, които прави държавата, обясни тя, а студентите недоразбраха за кои точно разходи става дума - за пенсиите дето ще се отменят, или за разходите на администрацията и приятелските фирми.
"Ако емигрантите поемат издръжката на пенсионерите, тогава вие за какво сте, ще трябва да уволним правителството?" - попита един студент.
"Правителството не може да се уволни, то е съдбоносно важно за държавата - виждате строим магистрали, училища, детски градини, университети", отвърна Павлова.
"Къде има ново училище или университет в последните 28 години?" - попита друг студент, но не получи отговор, защото някакви клакьори започнаха да вдигат шум и министърката се направи, че не е чула въпроса.
В края на дискусията тя обеща, че Председателството на ЕС ще е съдбоносната времева точка, след която завръщащите се в България ще станат повече от напускащите.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Бай Кольо - 14:00, 16 февр.

  Ако това не е фалшива новина,тази жена трябва моментално да освободи всички постове,защото няма никаква представа от живота на обикновените хора в българия.

 • Свинетка - 11:08, 07 ноем.

  Тази дебела и мазна свиня пак изпълзя от кочината ндк....изквича и се нас.а

 • ГН - 10:12, 06 ноем.

  Аз пък ие чудя как е възможно да се хващате на всичките лъжи на политически дебили крадци и лъжци. Но се хващат тези които наистина искат да повярват на тези простотий.

 • Пламен - 21:49, 05 ноем.

  На бюджета тежите вие а не пенсионерите.

 • Анели - 08:24, 04 ноем.

  Пожелавам и дълголетие С два бастуна да си помага да не изпадне от ботда и с торба лекарства да се подържа здравословно

 • ani - 22:56, 02 ноем.

  Това разложение жестоко,защо не я линчуват пенсионерите с камъни! Как си позволява това туловище да обижда пенсионерите и емигрантите,да излезе тя в чужбина,има достойни и интилигенти хора,които могат да заместят това отчайващо тъпо плазмоидно образование Лилянка общата!

 • OMG_Lucker - 21:08, 02 ноем.

  Не знам дали думите й са предадени правилно и точно, защото има много дезинформация в нета, но ако това е така.. то това е най- голямата глупост казвана от политик поне за последната година.

 • Иванчо - 20:15, 02 ноем.

  Мамка ти и свиня дебела!!!! Как не те е срам, ма, "санирана" краво?????? Неее, ти не си "свинетка", ти си отвратителна долна мръсна свиня!!!!!

 • gogo - 16:40, 02 ноем.

  Чудя се какво нещо е природата! Познавам лично и съм работил с дядото на това недоразумение демократичо, наречено Лилето със скъпите чантички! Георги Павлов се казва /ше/ той и работихме заедно, когато той бе председател на Комитета за опазване на околната среда! Прекрасен човек,още по-прекрасен ръководител - оценяваше кадрите само по тяхното знание, трудолюбие и човешки качества! Как в рода на този човек се е пръкнал такъв дембел! ЧУДО НА ПРИРОДАТА!

 • ядосан мислител - 15:58, 02 ноем.

  овчия народ се приготвя за зимен сън тази "госпожа" да не цитирам цинизъм трябва незабавно да напусне правителството и след това държавата, но преди това да върне всички пари които е получавала ДОСЕГА!!!!!!!!!!!!

Напиши коментар

Коментари