вторник, 14 ноември 2017, 11:35 ч.

Математическа гимназия

НАМЕРИХА ВИНОВНИКА! Ето кой е скрил камера в тоалетната на училището в Стара Загора!

BNews.bg

НАМЕРИХА ВИНОВНИКА! Ето кой е скрил камера в тоалетната на училището в Стара Загора!

С оглед на това, че е непълнолетно, от там отказаха да разкрият каквито и да било подробности за самоличността на извършителя.

Осмокласник е поставил скритата камера в дамската тоалетна на третия етаж в математическата гимназия в Стара Загора, съобщиха от прокуратурата, съобщава Би Ти Ви.

С оглед на това, че е непълнолетно, от там отказаха да разкрият каквито и да било подробности за самоличността на извършителя. Ученикът вече е направил признания, според които причината да постави камерата в тоалетната е, че е искал да се докаже пред момиче.

С момчето работят от полицията и от Детската педагогическа стая. Към момента от показанията, които е дало детето, става ясно, че то въобще не осъзнава сериозността на това, което е направило, и го е възприемало като шега.

Макар и непълнолетен, извършителят носи наказателна отговорност. Вероятно заради крехката му възраст и липсата на други провинения той ще се размине само с наблюдение от Комисията за борба с противообществените прояви при малолетни и непълнолетни.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари