вторник, 14 ноември 2017, 15:52 ч.

Лъже ли премиерът или ще понесе отговорност за думите си?

СКАНДАЛ! Борисов да каже кой в парламента е замесен в наркотрафик

BNews.bg

СКАНДАЛ! Борисов да каже кой в парламента е замесен в наркотрафик

Кои са депутатите, замесени в наркотрафик и купуване на гласове? Това поиска Корнелия Нинова да бъде съобщено в пленарна зала от премиера Бойко Борисов.

Bnews припомня, че на 12 ноември  Борисов заяви, че "в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик", както и "хора, които са купували гласове и то от затворници". Лидерът на ГЕРБ направи коментар в отговор на въпрос знаел ли е за одитния доклад за ВМА, който струва поста на здравния министър Николай Петров.

Това е ужасяващо. Хора, които са купували гласове и то от затворници, не по-малка ужасяваща констатация, каза Корнелия Нинова, цитирана от БГНЕС.

Нинова призова премиерът да дойде и да каже с факти и доказателства кой депутат е купувал гласове, още повече от затворници. "Искаме истината за наркотрафика и купуването на гласове-поименно и с факти и доказателства. Ако не дойде ще считаме, че лъже. Ако дойде, да каже поименно и с факти и да си носи отговорност за думите. Трябва да понесе отговорност и в двата случая", категорична беше Нинова.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • BREAKING NEWS - 13:30, 15 ноем.

    НИТО ЕДНО от изискванията на Европейската комисия към българските власти като условие за отпадане на наблюданието на България не е удовлетворено. НИТО ЕДНО от общо 17! Каквото и да ви казват пропагандистите, които ще се опитат да ви убедят колко нормално било всичко във връзка с този доклад, просто прочетете направените миналата година от ЕК препоръки, за да разберете какво не е свършило управлението на странатa: да се осигури прозрачен избор на членовете на Висшия съдебен съвет и назначаването на висши съдебни длъжности да бъде прозрачно, основано на качествата на кандидатите; да се приемат изменения на наказателните закони за подобряване на преследването на корупцията по високите етажи на властта и тежката организирана престъпност; да се определят оставащите стъпки от съдебната реформа; да се намери решение за натовареността в съдилищата и развитие на електронното правосъдие; да се изготви план за изпълнение на препоръките за реформа на прокуратурата; да се приеме нова нормативна уредба за борбата с корупцията; да се създаде ефективен орган за борба с корупцията. На нашата страна бе препоръчано още: да предприеме реформа на Закона за администрацията; да създаде механизъм за отчитане на напредъка по делата за корупция по високите етажи на властта; главният прокурор да докладва за разследванията и за повдигнатите обвинения; да се осъществява външен контрол върху предварителните проверки на процедурите за обществени поръчки; да бъдат въведени мерки за противодействие на корупцията по ниските етажи на властта в държавната администрация; да бъдат приети изменения на Закона за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество и комисията за отнемане на незаконно придобито имущество да продължи да работи независимо и ефективно. По смисъла на факта, че нито една от тези препоръки не е изпълнена, управляващите тук граждани за европейско развитие на България получават оценка “слаб две” и дебелите им лъжи при интерпретацията на този факт могат да свършат работа само пред неосведомени и пристрастени към самозалъгването граждани за евразийски регрес на България.

  • Гиньо Ганев - 18:31, 14 ноем.

    То се знае кой - Той!

Напиши коментар

Коментари