вторник, 14 ноември 2017, 20:02 ч.

„Питайте тоя дето построи стената, защо така става“

ИЗНЕНАДА! Европа си поиска обратно парите за „великата“ ограда на Бойко и далавараджията Симеонов

BNews.bg

ИЗНЕНАДА! Европа си поиска обратно парите за „великата“ ограда на Бойко и далавараджията Симеонов

Във Външно министерство официално е депозирано Писмо от Европейската комисия, в което се посочва, че „европейските средства, отпуснати за „ограничаване на бежанския поток“ не са разходвани съгласно регламент 13-354/2016, беше официално депозирано във Външно министерство.

Това на практика означава, че стартира процедура по връщане на европейското финансиране от 160 милиона евро, което бе ползвано за строежа на оградата с Турция, както и за техника за видео наблюдение.
Вероятно управляващите ще  прикриват писмото и ще се опитат да замажат случая като отрекат значението му и си направят свои си тълкувания.
Опитът показва,че такива писма винаги са завършвали със санкции.

Комисията се оказа, че е гледала филма на Елена Йончева предварително, като е запозната и с част от материалите, които не са излъчени.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • ГДР - 13:20, 15 ноем.

  Продължава да няма никаква реакция от страна на официалните държавни "мъже" и жени на наглата руска провокация ! Няма реакция и от Синода на БПЦ ! Сякаш нищо не се е случило ! Развети бяха знамената на окупирани от Русия украински земи ! Отправени бяха заплахи, вкл. в социална мрежа, с призиви за обезглавяване на български граждани ! Присъстваше поп Николай ! Отвратително снишаване и разсейване ! Срам за държавната власт !

 • tony - 10:23, 15 ноем.

  радваи се 4е ще плашате от джоба си

 • tony - 10:22, 15 ноем.

  радваи се 4е ще плашате от джоба си

 • капут - 07:45, 15 ноем.

  Що не си прекръстите сайта от бинюз на фейкнюз?

 • До А така - 21:11, 14 ноем.

  Грешка.”Тиквата и Далаверко НЯМА ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ. ЩЕ ГИ ВЪРНЕМ НИЕ,КАКТО ОБИКНОВЕНО. ЧАКАЙ ОТ БОРИСОВ ПАРИ.НАИВЕН СИ,ЧОВЕЧЕ.

 • А така! - 20:59, 14 ноем.

  Тиквата и Далаверко да връщат откраднатото. Че лошо им се пише. Шут в гъзъ!

 • Пешо - 20:21, 14 ноем.

  Кеф! Кур в гъза на Тиквата!

Напиши коментар

Коментари