вторник, 21 ноември 2017, 9:20 ч.

Ямайка умря преди да се роди

БАРЕКОВ ЗА КРАЯТ НА ЕРАТА "МЕРКЕЛ": След падането на Берлин, гледайте какво става с васалитета по периферията на ЕС

BNews.bg

БАРЕКОВ ЗА КРАЯТ НА ЕРАТА "МЕРКЕЛ": След  падането на Берлин, гледайте какво става с васалитета по периферията на ЕС

Следете Меркел. "Началникът" си отива.... Ямайка умря преди да се роди. Още преди месеци тя/той беше пронизана смъртоносно от избирателите в Германия. И пак ще я/го мушнат с бюлетина, ако се наложи. Меркел не е е Кол (Хелмут). Сега ще потанцува на кола и после babe-то отива за скрап в историята...А като падне Берлин, гледайте какво става с васалитета по периферията на ЕС.

ПП: Забележете кой изостави Меркел. Не, Не Зелените, а Либералите, които по-предния мандат (до 2013) и сърбаха бабината попара и след това не влязоха в Бундестага! В Германия, за разлика от нас, не помнят "от ден до пладне". Гответе се за нова ера. В Германия немците явно търсят нещо ново.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • НС - 12:09, 21 ноем.

    На тоя тъпунгер кога му свършва депутатстването?

  • НС - 12:08, 21 ноем.

    На тоя тъпунгер кога му свършва депутатстването?

Напиши коментар

Коментари