вторник, 21 ноември 2017, 10:20 ч.

От BLife

Мис България в атака: Изненадана съм от простотия на хората, аз не съм грозна!

BNews.bg

Мис България в атака: Изненадана съм от простотия на хората, аз не съм грозна!

Новата Мис България Тамара Георгиева е сигурна, че е красива.

 "Изненадана съм от голямата простотия на хората", заяви пред Нова телевизия носителката на короната, като допълни, че се смята за много красива. Тя обасни, че мъжете се обръщат след нея на улицата.

Тя разказа, че помагала в семейния бизнес, който е свързан с порцелан и стъкло, а от малка имала изяви на модния подиум, като учавствала в благотворителни конкурси. 

"Сама реших да участвам в конкурса. Мис България е мечта за мен от малка. Аз съм човек ,който много разчита преди всичко на себе си, имам подкрепата на моите близки и много се радват на моите успехи", заяви Георгиева. По думите й имало много хора, които веднага се свързали с нея и й писали за успеха, но нямало да продължи да се занимава с конкурсите, може би само като жури, защото искала да се развива като дизайнер. 

"Красивите и интересни хора винаги са обект на внимание, на лоши думи, винаги има хора, които да кажат лошо и да извадят от теб черти, които да го подсилят. Това са хора които очевидно по цял нямат друга работа и седят във Фейсбук и са много хора които завиждат. Когато се яявявш на такъв конкурс", допълни още Мис България.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Баба Яга - 12:22, 21 ноем.

    Тя си знае, че е "много красива", интересно с колко финикийци убеди и журито .

  • естет - 11:23, 21 ноем.

    това нахално бичме, ще успее! тя се смята за красива?????

  • Ееееее, - 10:24, 21 ноем.

    В това и е трагедията,че се мисли за ”много красива”. Горката. Нека си живее в заблудата,щом това я прави щастлива.

Напиши коментар

Коментари