вторник, 21 ноември 2017, 12:10 ч.

От последните минути

СРЕЩАТА МЕЖДУ БОРИСОВ И ТАЯНИ ПРИКЛЮЧИ! Премиерът не пропусна да акцентира на темата "Турция"! Вижте какво каза!

BNews.bg

СРЕЩАТА МЕЖДУ БОРИСОВ И ТАЯНИ ПРИКЛЮЧИ! Премиерът не пропусна да акцентира на темата "Турция"! Вижте какво каза!

Приключи срещата между премиера Бойко Борисов и министрите с шефа на европейския парламент Антонио Таяни, генералния му секретар Клаяс Веле и представители на парламентарните групи в Брюксел. На нея беше обсъдено европредседателството на България. 

Според премиера българското председателство щяло да бъде успешно. "Аз съм оптимист и съм сигурен, че с подкрепата на Европейския парламент ще имаме успех", заяви той в след съвместната среща на правителството с Антонио Таяни. 

Председателят на Европейския парламент благодари на Борисов за възможността да се помогне на ЕС за присъединяването на страните от Западните Балкани. 

Борисов не пропусна отново темата "Турция"

Борисов заяви категорично, че ще настоява пред Европейския съвет мигрантите да останат в Турция, да се плати каквото е необходимо, но мигрантите да не влизат в Европа. "В момента не става въпрос за присъединяване на Турция в Европа, а за нормални отношения", заяви Борисов, като допълни, че не трябва да се бяга от темата. 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Savova - 17:10, 21 ноем.

    Паралелът между България и Зимбабве е точен. Разликата е, че ние имахме малък прозорец и една надежда: ЕС. Зимбабве няма този шанс. Родезия можеше да стане възходът на Африка. И вместо бежанци в Европа, африканците с помощта на европейците да направят Африка богата и просперираща. Като деца сме чели книгите за белите заселници и мисионерите в Африка и отношенията им с местното население. Никога не се е споменавало за дълбоки конфликти. Всеки от нас мечтаеше да посети Африка. По-късно обаче Африка бе залята от насилие. Подклаждано от вън и насочено срещу европейците. Жалко. Разминаха се с възхода. Що се отнася до съвременна България, Зимбабве може да получи опит. Борисов наподобява на африканците по авторитаризъм, безотговорност, безcкрупулност и садистично отношение към падналия и противниците си. Патологична е омразата му към Костов. Готов е да жертва държавата и е бесен, че експерти от дясно и ляво не го подкрепят за промени в конституцията. Наел се е да изпълни повелята на руснаците да накажат Костов за разчистване на Авгиевите обори с бърза приватизация, отлепяне от Русия и… ЕС и НАТО. Това никога няма да му простят. А Борисов ще остане в историята като руски гъзолизец, особено с отварянето на проекта Беляне и спонсориране на Росатом. И един пример за приватизацията. Купувате си пералня Перла 5 през 1970 г. за 500 лв. и искате да я продадете след 20 години. За колко пари, ами за 5 лв. Никой не ви дава повече, няма как. Ето това е приватизацията.

  • Jeff - 14:31, 21 ноем.

    Гнусен банкянски дебил. Затри България.

  • Как им се ще - 14:14, 21 ноем.

    На тия европейски лидери да държат и подкрепят това Банкянско говедо за премиер. Тъпо послушно чучело.

Напиши коментар

Коментари