вторник, 21 ноември 2017, 19:38 ч.

Горещи разкрития

Новата „Мис България“ се оказа племенница на Делян Добрев?

BNews.bg

Новата „Мис България“ се оказа племенница на Делян Добрев?

Новата „Мис България“, която потресе социалните мрежи с новия възглед за красотата на българката, се оказа… втора племенница на Делян Добрев.
Тамара Георгиева е дъщеря на първата братовчедка на хасковския феодал Велимира Георгиева. Като такава, тя му се явява нещо като „втора племенница“, пише informiran.net.
Велимира е около 20 години по-възрастна от Добрев и така възрастта на племенницата и на вуйчото става по-близка. Все пак, Тамара е твърдо под 30 години, т.е. малко по-млада е от бившия енергиен министър.
Засега няма твърди доказателства за наличие на политическа или олигархична намеса в конкурса. Но ако се съди по резултатите, и по външния вид на останалите кандидатки, намесата е твърде вероятна.
Тамара ще ни представя на конкурса „Мис Свят“. Нека се надяваме вуйчото да има връзки и там…
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 00 - 12:57, 22 ноем.

    Po-skoro na Cvetan Cvetanov (Al Bundy). G-jata ima negoviq nos.

  • Зрител - 21:24, 21 ноем.

    Сега нещата се навързаха... тоя Делян имал хиляди роднини бе и всички успя да уреди.

  • Манчев - 20:50, 21 ноем.

    Е, не и мърда "мис свят". Нашата партия е на всеки... метър. Може да има малко спънки от дуловската ни кукумявка, щото нещо не и харесала, ама какво точно така и не се разбра но има начин да си решим проблема.

Напиши коментар

Коментари