сряда, 22 ноември 2017, 9:20 ч.

Бившият главсек на МВР алармира

БЪЛГАРИЯ Е В ОПАСНОСТ! Джихадисти ни нападат по време на европредседателството?

BNews.bg

БЪЛГАРИЯ Е В ОПАСНОСТ! Джихадисти ни нападат по време на европредседателството?

Проблемите в Близкия Изток не са от вчера и няма да спрат скоро. Хубаво е, че започна разговор между президентите на Русия и САЩ по отношение на Сирия, Северна Корея и Украйна. Това каза в сутрешния блок на БНТ бившият главен секретар на МВР и национален координатор на "Атака" Светлозар Лазаров.

Има напредък в положителна посока и се надявам да се постигне баланс в отношенията, добави той. Хубавите неща обаче свършват дотук – вследствие на завръщане на лица, участващи в конфликтите в Близкия Изток, обстановката в Европа ще се усложни. Европа е най-слабото звено във веригата.

Очаквам провокации по време на християнските празници, не изключвам и България да стане обект на особен интерес от страна на тези лица по време на европредседателството, тъй като те търсят широк политически отзвук, заяви Лазаров.

Трябва да се работи за спиране на конфликтите в Близкия Изток и Африка, да се спре либералния модел на глобалистите за ислямизирането на Европа. Не е време за фанфари, трябват тежки реформи в Европейския съюз. Много е важно да се изгради европейска система за сигурност с единен център на управление, подчерта бившият главен секретар на МВР.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • БЪЛГАРИЯ Е В ОПАСНОСТ! - 17:51, 22 ноем.

    Явно ще се наложи да се поднови борбата срещу възобновения за пореден път опит за строеж на ядрена централа в Белене. Няма да досаждам с повтаряне на всички аргументи срещу тази злонамерена и заробваща измама, само ще добавя известнате ми факти за строеж на нови ВЕИ централи в САЩ. В моммента няма по-евтини новостроящи се централи от ВЕИ. От 2010 до сега цената на построяването на соларни централи е паднала около 6 пъти и е 1,2$ на ват, като за догодина се очаква да слезе до около 1$. Става дума за всичко, но без батериите. Това се случва заради острата конкуренция и бурното технологично развитие. При това надежността е много висока. Като пример ще дам, че наскоро преминалия през Флорида ураган с ветрове до около 300км/час не причини никакви щети на централите. Другото им предимство е възможността за непосредствена близост до консуматорите, което води до огромно намаляване на загубите по преноса. Отдавна са ясни и различните начини за акумулиране или включване на мощности в моментите, когато ВЕИ не произвеждат ток. Другото им огромно предимство е, че се строят бързо и не са нужни никакви 10 години. Cтроят се за около година-две. Няма как цените на тока за потребителите да растaт с темповете, които ни залъгват измислените “професори” като този тасев. Пропагандата за строежа набира скорост. Снощи по БНТ в Референдум според мен най-убедителен беше Васко Начев и донякъде Хиновски (но доколкото зная той си е фен на ядрената енергетика). Ще трябва пак да се протестира.

  • ЕС Е МАФИЯ - 12:24, 22 ноем.

    Каквото беше в Белгия, сега ще дойде тука!.... Ония се отърваха от това да са постоянна цел на ислямистите, а нашия идиот мисли че му правят голяма услуга като ни дават евро-председателството. Сега като почнат да трещят тука камикадзетата, сигурно ще обвинят пак Путин! .... обичайия заподозрян!.... ЕС НИ ИЗПЪРЗАЛЯ, ТОВА Е ИСТИНАТА!

  • И как да вярва човек - 09:56, 22 ноем.

    На въртиопашка от Атака!

Напиши коментар

Коментари