понеделник, 04 декември 2017, 11:00 ч.

Златен пръст

Бареков: Зад всеки ход на псевдопатриотите винаги търсете тънкия интерес! И защо ДПС го е гнус от свине с марка "Каракачанка"!

BNews.bg

Бареков: Зад всеки ход на псевдопатриотите винаги търсете тънкия интерес! И защо ДПС го е гнус от свине с марка "Каракачанка"!

Евродепутатът Николай Бареков направи точен и кратък анализ на „хайката“ Каракачанов и сие.

Във Фейсбук четем:

„Бих разбрал защо ДПС го е срам да признае, че Каракачанов и псевдопатриотите са неговия златен пръст във властта. Няма да го видите в медиите. Просто ДПС го е гнус от тези еничари, предатели и свине от марка "Каракачанка". ДПС разбирам, но себе си не разбирам как позволих на тази назмантия, каракачанката, да ми се качи на наивната глава и да се върне през коминя в политиката. Целият в бяло и лаком за трима министри едновременно.

И зад всеки ход на псевдопатриотите винаги търсете тънкия интерес и дългата ръка на ДПС. Никога не го забравяйте!“

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Патриот-Педерастията - 18:52, 28 дек.

    Тя циганската БКП-побългарена ДПС-онадена ДС-патриотарстваща папкаща ПЕДЕРАСТИЯ ht tp ://bit.ly/2E2SNIP мегафон-калдаръм-коконата Анжела Джамбазъ ДуПе-"войвода" е "булка" съ богатъ ДПС-коалиционен чеизъ! Само преди седмица се кълняха за кой ли път в коалиционна любов на ДС-супер-патриотина Ахмет Доган, който ги представи като "безалтернативни"! Само от фалиралата КТБанкъ съ застъпничеството и гаранцията на ДПС колко милиони в пликчета смукнаха съ "книжаря" ДС-прасьо и дудука за "джобни" и за къркачка-избирателите и мургавеите му брат'чеди от мааалите - даже "не знаеше" колко са и от къде са, и се прави на улав и не чува призивите за връщането на тия милиони! Ами нали точно Анжела Джамбазка 2007 беше в една коалиционна листа за софийски съветници с ДПС-циганския бос Илия Илиев ht tp ://bit.ly/2l4CxAP ! А когато се натискаха с ДС-прасьо "Иван" за коалиция с ДПС още 1990-те: ht tp ://bit.ly/2eZLdF2 , а?!

  • КТБ - 11:14, 22 дек.

    Всички ги е гнус от помияр с марка "Дудук"!!!

  • Анонимен - 22:02, 04 дек.

    Барека е завършен простак! С махленския си език само ни излага в Европа!

Напиши коментар

Коментари