понеделник, 04 декември 2017, 11:00 ч.

Златен пръст

Бареков: Зад всеки ход на псевдопатриотите винаги търсете тънкия интерес! И защо ДПС го е гнус от свине с марка "Каракачанка"!

BNews.bg

Бареков: Зад всеки ход на псевдопатриотите винаги търсете тънкия интерес! И защо ДПС го е гнус от свине с марка "Каракачанка"!

Евродепутатът Николай Бареков направи точен и кратък анализ на „хайката“ Каракачанов и сие.

Във Фейсбук четем:

„Бих разбрал защо ДПС го е срам да признае, че Каракачанов и псевдопатриотите са неговия златен пръст във властта. Няма да го видите в медиите. Просто ДПС го е гнус от тези еничари, предатели и свине от марка "Каракачанка". ДПС разбирам, но себе си не разбирам как позволих на тази назмантия, каракачанката, да ми се качи на наивната глава и да се върне през коминя в политиката. Целият в бяло и лаком за трима министри едновременно.

И зад всеки ход на псевдопатриотите винаги търсете тънкия интерес и дългата ръка на ДПС. Никога не го забравяйте!“

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Анонимен - 22:02, 04 дек.

    Барека е завършен простак! С махленския си език само ни излага в Европа!

Напиши коментар

Коментари