вторник, 05 декември 2017, 13:37 ч.

Разследване

САМО В BNEWS! Бизнесът с източване на ДДС процъфтява!

BNews.bg

САМО В BNEWS! Бизнесът с източване на ДДС процъфтява!

Бяхме веднага препдупредени да не снимаме защото покровителите им били много мощни и силни.

Разследване на БиНюз установи, че бизнесът по източване на ДДС върви с пълна сила! Наглостта на "бизнесмените" в този занаят няма равна. Както вече се досещате изпълнителите са от ромски произход, но се забелязват и от други етноси.

Основните места за осъществяване  на дейността е бул. "Рожен" и около базар "Илиянци". Знаците, с които се привличат клиенти са помахване с и имитация на писане, което означава написване на фалшиви фактури.

Всичко това става посред бял ден и вероятно под чадъра на висши политически лица.

Екипът на БиНюз още при първата си проверка по бул. "Рожен" попадна на така наречените "писачи на фактури".

Бяхме веднага предупредени да не снимаме, защото покровителите им били много мощни и силни.

Вероятно въпросните "фактуристи" имат право при положение, че в рамките на петнайсетина минути покрай тях минаха две патрулки на полицията, но никой не ги попита в какво се изразява тази интересна дейност.

Според експерти данацъти, които се източват от държавата са за стотици милиони левове и това се случва единствено и само с благословията на високопоставени лица във властта. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари