вторник, 05 декември 2017, 17:11 ч.

Игнориран от главния

Вицепремиер за WC услуги!

BNews.bg

Вицепремиер за WC услуги!

През последните месеци ясно се вижда, че вицепремиерът Валери Симеонов е игнориран от сериозни международни изяви. Интересното е, че при епизодичните му такива, той винаги е придружаван от началника на кабинета си Марияна Николова. Наши сънародници разказват, че са ги засичали да се водят за ръчичка, което е нетипично поведение за началник и подчинен.

Прави впечатление, че досега премиерът Борисов не е включил Симеонов в нито една от важните му международни визите, въпреки че вицето Симеонов отговаря и за развитието на икономиката ни.

Явно премиерът не желае да рискува да бъде изложен от някоя изцепка на вицето си. За сметка на това, Борисов щедро е предоставил възможността за рязане на ленти и откриване на нови обекти именно на вицето си Симеонов.

Преди години най-големите критики на Симеонов към Бойко Борисов бяха именно по повод рязането на лентички. Сега обаче ролите са сменени и се вижда, че на Валери Симеонов страшно му харесва да реже лентички. Той се хвали дори, когато

трябва да пререже лентичката за откриване на нова тоалетна.

Навремето известният социолог Андрей Райчев нарече този подход на Борисов -"балъците напред" по повод инициативата и свободата, която Борисов бе предоставил на бившия министър на здравеопазването Петър Москов.

Сега, като че ли формулата е " Вицепремиер за WC услуги".

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • джамбаза - 12:39, 06 дек.

  Интересното е, че при епизодичните му такива, той винаги е придружаван от началника на кабинета си Марияна Николова. Наши сънародници разказват, че са ги засичали да се водят за ръчичка, което е нетипично поведение за началник и подчинен. Щооо ?! Нормално е началникът да си води за ръчичка подчинения си /вицето/

 • Каракачан - 22:36, 05 дек.

  Авторът е великолепен! Видно е, че е уцелил право в десятката и пръснал паралакса!

 • име - 19:31, 05 дек.

  авторът на тази статия е лай номета , нали?

 • Боби - 17:30, 05 дек.

  Браво,право в целта! И за чистач на кенеф не става!

 • Петя - 17:27, 05 дек.

  Ха-ха, написаното е абсолютна истина! Този май за друго не става!

Напиши коментар

Коментари