сряда, 06 декември 2017, 13:39 ч.

Разкрития

САМО В BNEWS! Притежават ли компютърна грамотност депутатите?

BNews.bg

САМО В BNEWS! Притежават ли компютърна грамотност депутатите?

Бойко Борисов съвсем не е единственият политик, който не управлява сам фейсбук профила си.

Проверка на BNews откри другата крайност при депутата от обединени патриоти Валентин Касабов. Неговият профил е отчел последна активност на 04.09.2013 г. Предходна активност няма отчетена, което вероятно е поради това, че това е датата на създаване на профила му. Странен е фактът,че профилът на депутата няма регистриран нито един приятел.

В този случай изобщо не може да става и дума за сравнение с Бойко Борисов. Ангажираността на премиера е видна от всички, видна е и огромната посещаемост на профила му. Вече е ясно, че премиерът се е погрижил и за човек, който да поддържа фейсбук страницата му. При депутата Касабов
ситуацията е коренно различна, според негови колеги той трудно се справял с компютъра. Вероятно негови колеги са му направили и профила му във фейсбук, но депутатът така и не се е научил да го управлява. Вероятно депутатът Касабов е и доста стиснат тъй като не е ангажирал човек, който да се грижи за страницата му. Негови колеги споделят,че това не е необходимо, тъй като депутатът Касабов не проявявал почти никаква парламентарна активност, същият имал две-три изказвания от по няколко секунди, а по-дългите му изказвания неминуемо създавали скандали в
парламента.

Според други негови колеги, профилът на Касабов може и да е фалшив, но понеже той трудно се справял с компютрите, не знаел и как да го докладва.За нас и обществото остава отворен въпросът колко ли са депутатите като Касабов, които трудно се справят с компютъра и как тези наши избраници си вършат работата във века на високите технологии?

BNews е готов да организира безплатен курс за депутати без компютърна грамотност. Поне да не се излагаме пред чужденците по време на европредседателството ни, така де! 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Мариана - 15:20, 06 дек.

    Е това вече надхвърля всякакви граници.Може ли такива екземпляри като тоя Касабов да управляват държавата? Това не е обидно това е позор за нас като народ такива некадърници да избираме да ни представляват?

  • Борис - 14:09, 06 дек.

    И как човек да не се ядосва на народа си когато избира такива дебили?

Напиши коментар

Коментари