сряда, 06 декември 2017, 14:30 ч.

Коментар на Кеворкян

Черни знамена в БАН - обаче прогрес навсякъде

BNews.bg

Черни знамена в БАН - обаче прогрес навсякъде

Яви ли се фамозният Дянков някъде, очаквайте Истината да бъде напляскана по дупето – както се изрази той по друг повод, след което България бе напляскана здраво.
И този човек го представят като йерихонската тръба на Истината.
Същият, който твърдеше, че българската крадлива приватизация е извършена правилно – твърдеше го, докато беше квартирант на Прокопиев, един от Принцовете на разграбването.
Струйник на неприличието е Дянков – и няма нищо общо с Истината.

Но как се сетихме за него? 
Днес прочетохме, че, според доклад на икономисти от БАН, членството в Европейския съюз ни е осигурило ПРОГРЕС НАВСЯКЪДЕ.
Вероятно ще престанете да четете по-нататък.
Понеже знаете, че докато е писан въпросния доклад черни знамена украсяваха фасадата на БАН - заради дивашкото отношение на властите към науката.

Нямат ли предел сладострастните лъжи – или вече черните знамена трябва да бъдат приемани като символ на прогреса?

Направете си труда обаче - и дочетете епохалното съобщение.
Постигнали сме прогрес навсякъде – но сме се ПРОВАЛИЛИ в регионалното развитие и човешките ресурси?!
Това означава провал в отношението към обикновените хора от Голяма България, над която отдавна се веят невидими черни знамена.
Рецензент на доклада е Симеон Дянков. 
Не се нуждаете от повече думи.

***

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Малииий, и този нещастник рецензент.т - 13:30, 18 дек.

    Рецензентът е в по-тежка криза и от Ана Цолова. Без работа е пича от две години. Жена му го изгони от къщи. Любовницата му го заряза, като секнаха облагите. Бойко му обърна гръб. Цвъко го лиши от герберските привилегии. Руснаците загряха, че е куха лейка. Пицарите не харесаха рекламата на малката пица. Е, какво му е наред на пича? Освен да е рецензент на агонизиращата ни академия на науките, която все още носи бившето си име.

Напиши коментар

Коментари