четвъртък, 07 декември 2017, 12:40 ч.

Лъснаха скандални факти

САМО В BNews! Скандално разкритие! Освен провален министър, Христо Иванов се оказа и провален адвокат! (ДОКУМЕНТ)

BNews.bg

САМО В BNews! Скандално разкритие! Освен провален министър, Христо Иванов се оказа и провален адвокат! (ДОКУМЕНТ)

Лъснаха скандални факти за подлогата на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев - проваления бивш правосъден министър Христо Иванов.

BNews се сдоби с документ, разкриващ и огромния му провал като адвокат. От него става ясно, че през 2002 година Христо Иванов, вероятно формално, е вписан в адвокатската колегия, но не плаща членски внос, заради което естествено е изключен. Освен че е лишен от адвокатски права, той е наказван многократно от адвокатската колегия, заради дисциплинарни нарушения. Накрая адвокатската гилдия го „анатемосва“ и му отнема правото да бъде избиран в нейните органи с мотива, че не спазва вътрешните ѝ правила. Когато тръгва към властта, Христо Иванов скрива този факт от биографията си.

Доходите му идват предимно по линия на проекти от неправителствения сектор, финансирани от различни американски фондации и агенции. Христо Иванов няма нито ден трудов стаж, нито ден, прекаран в органите на българската съдебна система. Не е влязъл в нито едно съдебно заседание. Не е водил нито едно дело. Не е предоставил нито една юридическа защита. Няма нито един издаден труд или монография в областта на правото.

Вижте документа ТУК

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Божеее.... - 13:50, 07 дек.

  Ела и си събери версиите....

 • Flame - 13:49, 07 дек.

  Тоя само за пaри мисли. Заедно с Цона Общата, Асан перуката и оня дето има секс магазин. Уроди нарекли се " умни и красиви"

 • Велизар - 13:46, 07 дек.

  А Тиквата и министър на правосъдието го направи тоя дебил.

 • Зрител - 13:45, 07 дек.

  Чудя се на тия американски фондации защо избират да си дават порите на такива малоумници... или може би точно такива им трябват!

 • Kирилов - 13:42, 07 дек.

  Мързелив, грозен и некадърен. Като всички грантаджии.

 • Българин - 13:41, 07 дек.

  Голям боклук е тоя талибан!

 • Българин - 13:41, 07 дек.

  Голям боклук е тоя талибан!

Напиши коментар

Коментари