четвъртък, 14 декември 2017, 10:11 ч.

Напразни надежди

Защо, г-жо Манолова?

BNews.bg

 Защо, г-жо Манолова?

Вчера всички станахме свидетели на любвеобилния брифинг, даден от омбудсмана Мая Манолова в народното събрание. То не бяха благодарности, то не бяха похвали към всички депутати. Тук е редно да уточним, че както омбудсманът, така и депутатите редовно си получават заплатите, че даже и нещо отгоре. На брифинга бе нападнато отсъствието на представител на БСП. Защо БСП не се присъединиха в любовния брифинг на Манолова? Отговорът се крие в последния § 9 на приетите промени. В него ясно е заявено,че най-важните промени са с отложено действие от 01. юли 2018 г.
От БСП  добре знаят, че в наскоро приетия държавен бюджет няма заложени средства за новите дейности, които ще трябва да изпълнява Главна инспекция по труда. Няма и предвидени средства за назначаване на специалисти в тази материя.От БСП добре знаят, че отложеното действие на закон често продължава с години, такъв е яркия пример с вдигането на тавана на пенсиите, където срокът КСО непрекъснато се променя години
наред. Тези малки, но съществени подробности добре се знаят и от омбудсмана Мая Манолова, това обаче не и попречи да надуе фанфарите и на практика да възнагради чакащите заплатите си работници и служители с напразни надежди! Защо г-жо Манолова? 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • щ - 13:26, 14 дек.

  Много злобеете ?!?! Все пак го има в закона и ако БСП мисли много за хората ,като вземе изборите може лесно и бързо да го промени. Ако не го направи ,това означава ,че просто злобее от успехите на Мая.

 • Pol - 12:07, 14 дек.

  Споко втори пъп рака не прощана

 • Защото - 11:16, 14 дек.

  тази е най-безкрупулен търговец на човешки съдби! Тази съсипа живота на стотици хиляди български семейства чрез чл.417 от ГПК, с който обслужи инетересът на Частните Съдебни Изпълнители!

 • Защото - 10:49, 14 дек.

  В природата на всички политици прекарали живота си в парламента е да лъжат солидарно всички..

 • Защото - 10:47, 14 дек.

  Е нагаждачка. Дърта кюстендилска слива.

 • Защото - 10:45, 14 дек.

  Имитира дейност и за пореден път работниците ще бъдат прецакани. Защото Герб я сложиха на тоя пост и тя им изпълнява заповедите.

Напиши коментар

Коментари