четвъртък, 14 декември 2017, 12:41 ч.

В парламента

Стефан Данаилов разби депутатите с прочувствено слово

BNews.bg

Стефан Данаилов разби депутатите с прочувствено слово

Един от най-уважаваните депутати проф.Стефан Данаилов за първи път от месеци взе думата за изказване в народното събрание. Професорът не можа да издържи на препирните по наложеното вето от президентът върху чл.6 от бюджета на НЗОК, чрез който бе наложен мораториум за нови лекарства.

Стефан Данаилов сподели колко е страшна битката с коварното заболяване рак. В отговор на емоционалното му слово Цветан Цветанов го обвини, че е бил употребен, но не даде отговор защо не искат да подкрепят свалянето на мораториумът за нови лекарства, който ще ни струва около 30 милиона лева.

В същото време вчера правителството раздаде 700 милиона за различни дейности от реализирания бюджетен излишък. Може би един ден депутатите ще разберат, че най-важният фактор в една държава, това са хората!
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Борис - 12:53, 14 дек.

    Цв.Цв. не може да му стъпи на малкия пръст не може да му стъпи.Ламбо наистина показа човещина за разлика от измекярите патриотари, гербаджии и здънките на магарешки.

  • Боряна - 12:47, 14 дек.

    Ламбо за пореден път показа защо хората го обичат.Просто е истински българин и ЧОВЕК!

Напиши коментар

Коментари