неделя, 17 декември 2017, 10:00 ч.

Смъртта на 19-годишната Фатиме стана национална трагедия

СЛЕД ТРАГЕДИЯТА С УБИТАТА СТУДЕНТКА В БЛАГОЕВГРАД: Младо момиче взриви мрежата с разтърсващо послание! Вижте го!

BNews.bg

СЛЕД ТРАГЕДИЯТА С УБИТАТА СТУДЕНТКА В БЛАГОЕВГРАД: Младо момиче взриви мрежата с разтърсващо послание! Вижте го!

Разтърсващо послание обикаля от дни социалната мрежа. В няколко думи някой описа първите страшни минути от жестокия инцидент в Благоевград, разтърсил хиляди семейства в региона и страната.

Смъртта на 19-годишната Фатиме, прегазена от камион на пешеходна пътека, стана национална трагедия, защото Фатиме бе част от хилядите студенти, разпръснали се из цялата страна, далеч от семействата си. Фатиме бе най-хубавата част от бъдещето ни, пише struma.com.

Във връзка с огромната трагедия, на страницата си във Фейсбук младо момиче, което също учи в Благоевград, сподели: " Днес ми се обади татко: притеснен и разтревожен: Наред ли е всичко тате?! Чух, че е загинала студентка в Благоевград. На пешеходна пътека. Уплаших се. - "Всичко е наред, тати, не се притеснявай. Обичам, те, обади се на мама и затворих......... така започва поста си на "другата Фатиме Колашова"

Разтърсващо и жестоко. Трагедията с Фатиме докосна стотици хиляди, защото всеки може да е на нейно място, на мястото на нейните родители и близки..... И след смъртта си Фатиме продължава да живее! - Смъртта на едно момиче обедини хората, разтърси бездушните, докосна сърцата ни. Разплака ни за дни напред. Съпреживяхме я! Дано сме си научили урока-всички без изключение..... Жалко е, че загубихме едно дете, за да ударим главите си в стената: За къде бързаме - наистина и защо сме истерици и безумци на пътя.. Дано няма повече разплакани семейства и нелепо загубени деца.. Вижте посланието:  

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари