неделя, 17 декември 2017, 16:00 ч.

Пълен абсурд

НЕ Е ШЕГА! Асфалтирали улица в Ловеч заради посещение на министър, после махнали асфалта

BNews.bg

НЕ Е ШЕГА! Асфалтирали улица в Ловеч заради посещение на министър, после махнали асфалта

Пълен абсурд в Ловеч - улица е била настлана с асфалт за посещението на министъра на образованието Красимир Вълчев, а след визитата му настилката е премахната.

На 12 декември просветният министър Красимир Велчев пристига в Ловеч, за да открие ремонтирания физкултурен салон в основно училище "Св. св. Кирил и Методий" в кв. "Гозница". Кварталът е краен, а улиците му са в окаян вид. За да не се изложат пред министъра общината спешно преасфалтира ул. "Пано Рогозаров", която е осеяна с дупки и има нужда от ремонт. 

Министърът обаче си отива и машина минава и премахва асфалта от улицата. "Правим път за министъра на образованието, а след него си събираме асфалта. За чия сметка, кой е изпълнител и законосъобразно ли е при положение, че точно тази обществена поръчка се жали в момента?!!!", пита Александра Енева.

До момента кметът на Ловеч Корнелия Маринова не е коментирала странния случай. На страницата на общината в интернeт събитието е отразено така:

"Официално на 12 декември бе открит ремонтиран спортен салон в ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в кв. „Гозница“ в Ловеч. Лентата прерязаха Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч, и Валя Тодорова, директор на училището. Сред гостите бяха Ловчанският митрополит Гавриил, Еленко Начев – началник РУО Ловеч, Венцислав Христов, зам.-кмет на Община Ловеч, представители на изпълнителите, гости и приятели на училището.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари