неделя, 17 декември 2017, 17:45 ч.

От Blife

Камен Донев е еокръгли като Карлсон, тресе задник и половина

BNews.bg

Камен Донев е еокръгли като Карлсон, тресе задник и половина

Камен Донев толкова се е окръглил напоследък, че е заприличал на Карлсон, който живее на покрива. Задникът му е станал като „Б” страната на героя на Астрид Линдгрен – гигантски плондир.

Преди дни папараците на „Уикенд” засякоха Донев да тресе сланинките си към Народния театър. 46-годишният труженик на Мелпомена отиваше на репетиции за спектакъла „Почивен ден”, който е най-новият му режисьорски проект.

Заради многобройните си служебни ангажименти, Камен вече няма никакво време да спортува. Затова и фигурата му е съвсем занемарена. Укорим е видът не само на задника му, но и коремът му. 

„Напълня не само защото спря да ходи на фитнес, но и защото доста се ояде в последно време. Най-драстично напълня, откакто пусна хитовия си моноспектакъл „За сватбите! Песни, танци и истории за балканските земи”. Билетите за представленията му свършват бързо-бързо, почти светкавично, и Донев реализира огромни печалби. За да откликне на големия зрителски интерес той наема най-големите зали, включително и „Арена Армеец”, която побира минимум 12 000 души”, коментират в арт средите. Според най-завистливите редови аркашки колегата им вече е милионер.  
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари