понеделник, 18 декември 2017, 12:29 ч.

Споделено от читатели

Прилики и разлики в опитомяването на патриотите?

BNews.bg

Прилики и разлики в опитомяването на патриотите?

Читатели на BNews споделиха интересна гледна точка за приликите и разликите по опитомяването на патриотите. Същите споделиха и видеоклип, чрез който анализират аналогията, свързана със слушкането и папкането на патриотите след влизането им във властта.

BNews оставя на вас, нашите читатели сами да решите има ли такава аналогия в изпратения видеоклип с поведението на патриотите.

Отбелязваме. че всякакви прилики са напълно случайни и вероятно невъзможни като поведение в различните видове бозайници.
 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Браво - 12:37, 18 дек.

    Тези са точно кото кученца.Когато слушкат Господаря Тиквоний ще има и папкане. Браво на сайта.

  • Боян - 12:33, 18 дек.

    Ха-ха, много точно описание на опитомените патриоти. По-добре никой не би могъл да опише алчните им наклонности.Когато слушкат ще има и папкане!

Напиши коментар

Коментари