вторник, 02 януари 2018, 10:50 ч.

Само в BNews

Патриотични лъжи в действие - равносметката!

BNews.bg

Патриотични лъжи в действие - равносметката!

Осем месеца след съставянето на коалиционното правителство предизборните обещания на печално известните патриотари цъфтят като една избуяла лъжа. Нека обаче коментираме фактите такива каквито са изложени в тяхната предизборна програма.

В точка първа виждаме гръмкото обещание за "данъчни, счетоводни и лицензионни облекчения", такива не са приети и дори бегли намеци не са направени от законодателна гледна точка. Друг е въпросът как си представят патриотарите например счетоводните облекчения?

Но, да продължим с точка втора, в нея се съдържа гръмкото обещание, което на практика вкара патриотарите в парламента и властта, а именно увеличение на минималната пенсия на 300 лева и преизчисляване на всички останали пенсии!

Това е най-голямата лъжа на патриотарите минималното увеличение на пенсиите вече е изядено чрез увеличените цени само на водата и то чрез любезното съдействие на представителите на патриотарите в КЕВР.

Трета точка може спокойно да определим като връх на цинизма срещу гражданите, защото нито лекарствата са поевтинели, нито в малките населени места здравеопазването е станало достъпно.

Патриотарите дори гласуваха и срещу последната надежда за онкоболните да получат нови лекарства, а здравеопазването е на път да стане недостъпно дори и в областните градове, тъй като голяма част от областните болници са пред фалит и закриване!

По четвърта точка дори самите патриотари вероятно са забравили какво са обещавали, а именно изучаване на дисциплината "Патриотизъм", такова чудо в учебната програма не съществува!

Петата точка можем спокойно да определим като рекетьорска! Интересно как биха реагирали хората на въпрос за мръсния въздух в столицата?

Шеста точка е пълен провал имайки предвид изказването на патриотара Ревизоро, който сам заяви, че битката с контрабандата е загубена!

Седма точка може да ни накара да се смеем на глас, ако не беше толкова тъжна картината, а именно отношението към етносите се изразява с осъждането на тоалетния вицепремиер за езика на омразата. Втората част е направо екзотична въвеждането на образователен ценз за правото на гласуване. Това е ярък пример на лъжа и некомпетентност, които неизменно съпътстват патриотарите!

Осма точка е не по-малко екзотична, минете покрай някоя църква, синагога или джамия и вижте дали се вее българският флаг... Възстановяването на ракетните войски и наборната служба е заложено в девета точка от патриотарските лъжи! За наборна служба шкембе войводата отдавна е забравил, а за ракетни войски дори не е обелил и дума, но за сметка на това доволно потрива ръце за огромните комисиони, които очаква за ремонта на изтребителите и купуването на нови такива. Така е шкембе войводите винаги са се интересували само от келепира!

Десетата точка е свързана със създаването на министерство на демографията! Е, такова няма, но за това пък тоалетния министър се зае с демографската политика на държавата и резултата е виден НЕВИЖДАН СПАД В РАЖДАЕМОСТТА ПОЧТИ 12 % ПО-МАЛКО РОДЕНИ ДЕЦА ПРЕЗ 2017 г.

Така се получава когато допуснем лъжци да ни управляват. Изходът е само един мощен шут и отстраняването им от властта докато не е станало фатално късно!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Българин - 11:12, 02 ян.

    За пореден път много точен и аргументиран анализ! Патриотарите се оказаха най-обикновени лъжци и комисионери! Далавери,Шкембьо и Пудела са пълни мърши и помяри!

Напиши коментар

Коментари