четвъртък, 11 януари 2018, 12:13 ч.

ДПС ще мислят

РЕШЕНО: Вотът на недоверие е на 17 януари!

BNews.bg

РЕШЕНО: Вотът на недоверие е на 17 януари!

Соцлидерката Корнелия Нинова потвърди в пленарна зала, че вотът на недоверие ще бъде внесен на 17 януари.

"Ще бъдем конструктивни, но не мислете, че ще мълчим, когато правите грешки", каза Нинова и посочи 10 дена - 10 големи проблема и един шанс - европредседателството."Народът ни продължава да изчезва, отбелязахме печален рекорд - едва 57 хил. бебета са се родили. Никакви фанфари, никакво дюдюкане или хвалби за висок стандарт не могат да отменят този факт, това е така", посочи първия проблем от началото на Новата 2018 г. Корнелия Нинова - демографската катастрофа. На второ място подреди предстоящите протести на 40 общински болници, изправени пред фалит.

"Българските учители излязоха с оценка, че това се дължи на бързото приемане на образователния закон",  посочи още един проблем Нинова.

Сред проблемите тя изреди и поскъпването на тока, а с него и цените на стоките, докато увеличенията на минималната заплата и доходите на хората тутакси се оказали изядени.

"Поскъпването на живота вече изяде това увеличение", каза соцлидерката. Изброи още проблемите със санирането, 

 "Не помня кой го каза - 8 дни 8 трупа, убийства и властта не реагира адекватно, но народът реагира.", вмъщна и темата с ужасните убийства, с които стартира годината.

Тя потвърди, че вотът на недоверие ще бъде внесен на 17 януари. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • aa - 20:51, 11 ян.

    ако българия внася в ес повече пари, отколкото идат наобратно от ес - трябва да се изнасяме а тез педерасти да не се мъкнат тука а да вървят в занзибар

  • 1 - 16:17, 11 ян.

    хихихи, краставите комуно магарета сега ще хвърлят къчове, та дано ги забележат от ПЕС:-))))) тези червиви с руски пари свини ще продадат и майка си, ще предадат и родината си за пореден път, само и само да си напълнят търбусите с рублички, като едновременно се докопат до постчета в Щатите и ЕС.. Добрият комунист е мъртвият комунист!

  • Веселина - 13:30, 11 ян.

    Успех! Дано на ГЕРБ им дойде акълът!

Напиши коментар

Коментари