четвъртък, 11 януари 2018, 12:40 ч.

Ведро председателство в балканското племе с вожд и индианци

Бате Бойко укроти опърничавите полицаи със 100 милиона от него(вото правителство)!

BNews.bg

Бате Бойко укроти опърничавите полицаи със 100 милиона от него(вото правителство)!

Снимка: Skandalno

Сто милиона лева допълнително ще отпусне правителството, за да бъдат увеличени заплатите в МВР. 

Протести днес ще има, утре обаче заседание на Управителния съвет на СФС на МВР ще решава за прекратяването им при променената ситуация, обяви председателят на синдика Валентин Попов сред среща с премиера Бойко Борисов.

Зам.-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов каза, че премиерът е доволен от работата на МВР заради събираемостта на приходи в бюджета. Очаква се днес ръководството на Вътрешното министерство и синдикатите да проведат нова среща, за да обсъдят увеличението на заплатите и допълнително отпуснатите средства. 

Договорено е полицаите да получат увеличение на заплатите и през 2019 г., но само срещу резултати от работата им, стана ясно още след срещата. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • мил`ционерската линия - 13:32, 12 ян.

  винету дори и даде на милицията още 1 милард – файда НЯМА да има! Видя се и какви тъпотии направи цвъки “умното”, като милиционерски министър в първият им незавършен мандат. Но имаше и една добра възможност за промяна в МВР ,веднага след оставката на “правителството” на ОБРЪЧгархски – в началото на втория полумандат на винету. Но винету предпочете библиотекарско-сарайските си задкулисни ортаци , вместо коалиционните си партньори от РБ ,които предложиха министър Вучков. МВР се нуждае от тотални реформи,още от 19990г..Като всичките допълнителни, и излишни служби трябва да се махнат от него , и да се оставят само тези с преки полицейски функции. В НРБ служителите в МВР са много повече от нормалните държави. А, подобно е положението и с броя на “прокурорите” и броя на извънредните “съдилища” в НРБ. А пък сегашните протести на милиционерите са предизвикани конкретно от винету и нелогичното повишаване на “минималната заплата” и “минималните осигурителни прагове” , с които изкуствено повишава инфлацията и цените , в стремежа си за увеличаване на “данъчните приходи”, които след това “усвоява” под формата на “порции” и порционни “излишъци”. Вместо да намалява ДДС и някои акцизи, с които да се повиши покупателната способност, винету и калинката горанов вдигат осигуровките и данъците, за да си трупат безконтролни “излишъци” всяка година, с което всъщност намаляват покупателната способност. И сега, за да компенсира намалялата заради това покупателна способност на милиционерите в разплутото МВР, винету трябва да раздаде “на калпак” тези мизерни 100 милиона, за да закърпи временно проблема с милиционерските “протести”, поне докато мине европредседателството. Едва ли някога “вождове” са правили някъде реформи, нито някога в Дивия Запад, а още по-малко пък сега в дивия изток в банкянския им вигвам.

 • 3 март 1878 и 3 март 1918 - 12:33, 12 ян.

  Тази година, на предстоящия 3 март 2018г., се навършва кръгла ВЕКОВНА годишнина от Брест-Литовският мирен договор! На 3 март 1878г. се подписва Санстефанското ПРЕДВАРИТЕЛНО примирие, с което се слага край на военните действия между руската и османската ИМПЕРИИ на Балканския и Кавказкия фронт. На подписването на това примирие НЯМА нито един български представител. Истинският МИРЕН договор, слагащ край на ПОРЕДНАТА (но НЕ последна!) руско-османска война, е подписан на Берлинския конгрес. На другия мирен ДОГОВОР, подписан СЪЩО на 3 МАРТ, но 40 години по-късно – на 3 МАРТ 1918г. -, Царство България е ПРЕДСТАВЕНО на НАЙ-високо ВОЕННО и държавническо ниво. Ето това е разликаТА между двете дати. На едната е подписано ПРИМИРИЕ между две империи, които водят вековни ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ войни за контрол над Черно море и Константинопол, и НЯМА НИКАКВИ български представители при подписването това ПОРЕДНО примирие. Но на другата представители на царство България са равнопоставени участници при подписването на мирен ДОГОВОР при КАПИТУЛАЦИЯТА на руската ИМПЕРИЯ в Първата световна война, която извършва АГРЕСИЯ и нахлува на българска територия, само 3 години след предизвикания от цар николай II военен погром над България в Междусъюзническата война през 1913г.. Това ясно показва, че 3 март 1878г. е една КОНЮНКТУРНА дата, която беше наложена изкуствено като “национален” празДник след 1989г. от най-безродните и антибългарски предатели от БКП и ДС. Защото никога, дopи преди 1989г., датата на Санстефанското ПРИМИРИЕ – 3 март 1878г., не е честванa като някакъв особен празДник. А пък самият “избор” на 3 март за “национален” празДник , след 1989г. е направен без допитване до българския народ! Всички ФАКТИ говорят, че 3 март 1878г. е един фалшив, хибриден и фейк “национален” празДник. И ЕДИНСТВЕНИЯТ начин за поправянето на тази ЛЪЖА е, като се избере НОВА дата за национален празник!!!………

 • minava6t - 21:14, 11 ян.

  I az sum protiv da se zatvarqt ustite na nedovolnite s pari. Trqbva parite da se investirat v REFORMI. Ako 6AJKATA e nesposobna da gi provede, da se obadi na IVAN KOSTOV da gi napravi /toj znae kak/.

 • 1 - 16:23, 11 ян.

  АЗ СЪМ ПРОТИВ ДА СЕ ДАВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ НА МИРИЗЛИВИТЕ ЧЕНГЕТА, ДЕТО ЗА ПЕТ ПАРИ РАБОТА НЕ ВЪРШАТ, САМО ЛАЯТ ЗА ОЩЕ ПАРИ! СТИГА! СПРЕТЕ ИМ ДОБАВКИТЕ ОТ ПО 150 ЛВ МЕСЕЧНО ЗА ХЛАНА, СПРЕТЕ ИМ ДЪРЖАВНИТЕ ОСИГУРКОВКИ - ДА СИ ГИ ПЛАЩАТ САМИ, КАКТО СИ ГИ ПЛАЩАМ АЗ! СПРЕТЕ ИМ ДЪРЖАВНИЯ БЕНЗИН, КОЙТО ПЛАЩАМ АЗ, А ТЕ ГО КРАДАТ! СПРЕТЕ ИМ БЕЗПЛАТНИТЕ ПОЧИВНИ СТАНЦИИ ПО МОРЕТО, ПОСТРОЕНИ С НАШИ ПАРИ!!!МАМА ИМ ДЕБА И ЧЕНГЕТАТА СМАРДЛИВИ ДЕБА! ДАЙТЕ ТЕЗИ 100 МИЛИОНА НА МЛАДИ РОДИТЕЛИ - СТУДЕНТИ, ДОКТОРАНТИ, УСПЕШНИ УЧИТЕЛИ И ДОБРИ ЛЕКАРИ, ДАЙТЕ ГИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ!!!! ТЕ СА СТО ПЪТИ ПО-ЗАСЛУЖИЛИ ОТ КОПОИТЕ-ХРАНУТНИЦИ!!

 • CKAHДAЛ! БOMБA! KAЛИHKA! - 15:58, 11 ян.

  Журналист се закани да изправи Лиляна Павлова пред съда в Белгия. Базираният в Белгия български журналист Георги Готев се закани да съди министър Лиляна Павлова за клевета. Той съобщи, че обмисля да я изправи пред белгийския съд заради това, че пред група чуждестранни журналисти днес тя обвинила неговия новинарски сайт BulgarianPresidency.eu в разпространение на фалшиви новини и език на омpазата. "След консултация с юристи мога да изправя Павлова пред белгийски съд (не пред български) за клевета. Аз съм също белгийски гражданин, моят сайт оперира от Белгия и смятам нейните твърдения за увреждащи моята работа", обяви журналистът, който от години пише и за популярния сайт с новини от Брюксел Euractiv. Тази сутрин министърът по европредседателството Лиляна Павлова се срещна с 56 чуждестранни репортери. На въпрос на финландския журналист Пека Миканен за сайта на Готев, тя отговорила, че дори не ѝ се говори за това, защото медията разпространява фалшиви новини, използва език на омразата, а авторът му "работи срещу страната си". Въпросът на репортера засягал темата с незавидната позиция на България в международните класации за свободата на словото. Като инициатор на сайта мога да кажа, че основният ми мотив да го създам бе лошата ситуация със свободата на словото, посочва в свое писмо журналистът Георги Готев. Той коментира, че не работи срещу държавата си, а предоставя услуга в неин интерес, пишейки свободно и независимо за председателството. "Смятам това за мой дълг като журналист и гражданин", казва Готев.

 • B 18,30 да спасим Пирин! - 14:09, 11 ян.

  Днec, нa 11.01.2018 от 18,30 часа шествие от паметника на Патриарх Евтимий (попа). Да спасим Пирин и отрежем мераците за пладнешки обир от русия!

Напиши коментар

Коментари