петък, 12 януари 2018, 10:01 ч.

Видимо нервен...

WC Симеонов: Продължавайте да се подигравате, все ми е тая! И защо изолираният скочи на премиера!

BNews.bg

WC Симеонов: Продължавайте да се подигравате, все ми е тая! И защо изолираният скочи на премиера!

Напъханият в ъгъла и видимо в пълна изолация - вицепремиер Валери Симеонов, се помисли за „някой“ и взе да се вихри в ефира на БТВ.

100-те милиона, които Бойко Борисов нареди да се отпуснат на МВР били „наливане в бездънна каца“. Този, който искаше да вдига доходи, изведнъж скочи на полицейските служители и се противопостави на решението на Борисов и МС. Това не било съгласувано с Патриотите и той не подкрепя това.

Тоалетния министър си брани неговото, ако не знаете – откриването на тоалетната на границата е ЧУДО голямо и той се ГОРДЕЕ с това! Гордее се… вие представяте ли си каква е гордостта на този, който се води вицепремиер?!

„Аз се гордея с това, защото нямаше вода. Да, срамно е, защо 27 години друг не го направи? Там въобще нямаше тоалетни. Продължавайте да се подигравате, все ми е тая!“

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Свободна Тракия - 00:59, 13 ян.

    За Югозападна заддунавска Румъния - питайте БКП-партийния секретар Симо Балеф, 88-годишно екс-ВКР от катуна на с.Бутан, Врачанско: ht tp : //bit.ly/2g2VUa5 - МУРУКЪТ на чшае-шукарие винкел-тарабата Балеф!

Напиши коментар

Коментари