петък, 12 януари 2018, 13:20 ч.

Първо в BNews

Бареков дава ШАНС на студенти за развитие в ЕП! Обяви конкурс за…

BNews.bg

Бареков дава ШАНС на студенти за развитие в ЕП! Обяви конкурс за…

Евродепутатът Николай Бареков отново протегна ръка към младите и образовани българи. Във Фейсбук той обяви, че одобреният БГ студент ще има възможността да трупа опит в Групата на ЕКР в Европейския парламент.

Ето какво написа Бареков на страницата си в социалната мрежа:

„Скъпи приятели, какво ви обещах по време на нашите открити срещи в Брюксел и София през миналата година, обявявам конкурс по документи и събеседване за позицията:

"Стажант в Секретариата на Групата на ЕКР в Европейския парламент". Стажът продължава 6 месеца и е заплатен! Работното място е в Брюксел и Страсбург. Пращайте на моя мейл nikolay.barekov@europarl.europa.eu или на месинджъра в моя ФБ кратко мотивационно писмо и CV по образец на ЕС. Както и контакти за обратна връзка с вас. Владеенето на отличен английски е абсолютно задължително условие. Други западни езици са голямо предимство.

Желателно е кандидатите да са студенти или завършили своето висше образование български граждани. Срокът на подаване на документите е до 1 февруари 2018. Стажът може да започне от месец март. Решението ще бъде мое и на моя екип в ЕП. Благодаря ви за доверието и успех! Очаквам ви!"

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Matt - 08:23, 13 ян.

  Прекрасна новина, г-н Бареков!

 • д-р Трифонов - 08:16, 13 ян.

  Браво, г-н Бареков!

 • Jeff - 23:10, 12 ян.

  Добър шанс за умни и образовани млади хора.

 • Кирилов - 15:21, 12 ян.

  Браво!

 • Д-р Владова - 15:19, 12 ян.

  Това е чудесно! Поздравления, г-н Бареков!

 • Българин - 15:17, 12 ян.

  Похвално, г-н Бареков, че давате шанс на младите хора.

Напиши коментар

Коментари