петък, 12 януари 2018, 15:40 ч.

Послучай европредседателството

Милиардерът Домусчиев се облажи първи! Лапна 100 милиона от Бойко и Юнкер!

BNews.bg

Милиардерът Домусчиев се облажи първи! Лапна 100 милиона от Бойко и Юнкер!

Днес почина данъчният шеф Иво Стаменов. Със смъртта си  той съвсем е убил ентусиазма от старта на европредседателството, който ще запомним само с поредната тлъста порция за олиргаха на Републиката Кирил Домусчииев.
По случай европредседателството милиардерът Домусчиев се облажи първи. Лапна 100 милиона от Бойко и Юнкер!

Олигарх номер 1 на Герб, работодателят-робовладелец Кирчо Домусчиев, плаща най-високите заплати на играещите чужденци в перачницата му Лудогорец, а българите, които играят там само за цвят, като бели роби получават мизерни възнаграждения!

Докато любомецът на властта гърми шампанското, работниците му мизерстват, но по избори знаят за кой "началник" да гласуват под строй! Милиони при милиарди отиват!  На фона на евростатистиката, която отново сочи, че обикновеният българин е най-бедният европеец.

Това не пречи на олигарх №1 лицемерно да заяви при приемането на парите:

"Хората, които ще назначим, ще бъдат специалисти с доста над средното за страната възнаграждение, каза Домусчиев. Само специалистите в тези фирми ще бъдат над 210, отделно ще има допълнително разкрити спомагателни длъжности.  В САЩ няма да назначаваме българи, те ни трябват за фирмите тук."

Разбира се, защото няма да им плаща нищо, както е добре известно. Същата практика има и в заводите си в Разград, Пещера и корабните си компании, където високи заплати получават само, така наречените чужди експерти, а служителите с български произход, получават в пъти по ниски заплати!

 


 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари