петък, 12 януари 2018, 16:33 ч.

Извратено

ШОК: Непълнолетен бежанец насилил 5-годишно дете!

BNews.bg

ШОК: Непълнолетен бежанец насилил 5-годишно дете!

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за блудство спрямо 5-годишно дете.

През есента на 2014 г., обвиняемият А. А. (непълнолетен) –чужд гражданин, със статут на временно пребиваващ на територията на Република България, се намирал в регистрационно-приемателен център – София, лагер "Враждебна". По същото време, в сградата на центъра пребивавал заедно със семейството си и петгодишният свидетел А. С.

На 16.11.2014 г., обв. А. се намирал в стая 228, заедно с част от обитателите й - свидетелите М.Ф. и М. Ф. Около 17:30 ч. в стаята влязъл пострадалият А., за да търси свой приятел. След като не го открил, А. поискал да си тръгне, но обв. А, който седял на едно от леглата, го придърпал към себе си. Започнал да извършва блудствени действия спрямо него, на които свидетели станали и намиращите се в същото помещение лица, посочени по-горе.

Детето се опитало да се отскубне, но обвиняемият не преустановил действията си спрямо него. След като обвиняемият А. престанал да задържа пострадалия, детето незабавно напуснало стаята и съобщило за случилото се на своите родители. Те от своя страна уведомили органите на 05 РУ СДВР, които пристигнали на мястото на извършване на деянието. Непълнолетният первезник А. бил задържан, а по случая било образувано досъдебно производство.

Разследването е приключено под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура, като на 12 януари е внесен обвинителен акт срещу А. за извършено блудство, по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст), което се наказва с наказание „лишаване от свобода“ от една до шест години.

Предстои делото да бъде насрочено за разглеждане в Софийски районен съд. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Дичо - 14:10, 13 ян.

    От 14-та година та досега! Това са три години и кусур! Каква е тази прокуратура? Затова ли магистратите си увеличават всяка година заплатите? За да не си изпълняват съвестно и навреме задълженията? Предлагам Народното събрание да приеме закон, с който да се инкриминализира разтягането и бавенето на подобни престъпления от магистратите.

Напиши коментар

Коментари