петък, 12 януари 2018, 17:23 ч.

Ново приложение

Къде има електромобил? Вижте търсенето!

BNews.bg

Къде има електромобил? Вижте търсенето!

Ново мобилно приложение помага на столичани да открият най-близкия до тях свободен електромобил, да го запазят и наемат.

Модерната услугата е факт от два месеца, а броят на регистриралите се потребители вече надвишава 5000. 
Каршеринг-услугата предлага удобен, екологичен и ефективен начин за придвижване в града. Електромобилите са разположени на ключови места в централната градска част, като наемането и освобождаването им може да бъде извършено в синя и зелена зона, където паркират напълно безплатно, както и на други специално обособени места, посочени на картата в мобилното приложение Spark your electric drive. Това обясни изпълнителният директор на компанията, предоставяща услугата Стефан Спасов:

Това означава, че всеки един потребител, който се регистрира на нашата платформа, която всъщност е една апликация, може да види всичките коли, които са налични в града, колко са далече от неговото местоположение, може да ги резервира, да ги включи през самата апликация. Влиза, използва автомобила без никакво ограничение във времето, след което излиза и го заключва отново с апликацията,съобщи БНР. В автомобила през цялото време има документи и ключ, с който може да се запали автомобилът и да се придвижи от точка А до точка Б.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари