неделя, 14 януари 2018, 12:18 ч.

Проливния дъжд

Бургаската ледена пързалка стана повод за подигравки с WC министъра! (СНИМКИ)

BNews.bg

Бургаската ледена пързалка стана повод за подигравки с WC министъра! (СНИМКИ)

Атракцията бе монтирана в края на миналата на площад "Тройката", за да радва бургазлии и гостите на Бургас


Проливния дъжд превърна в езеро ледената пързалка на Бургас.

Атракцията бе монтирана в края на миналата на площад "Тройката", за да радва бургазлии и гостите на Бургас.Лошото време обаче не пожали съоръжението и буквално го заля с вода.

Някои бургазлии приемат случилото се като знак за това колко сме малки пред природата, докато други се шегуваха, че сега си имат съоръжение за каране на водни ски при градски условия. Според тях дори се отваряла ниша за развитие на нов вид туризъм- каране на водни ски при зимни условия.

Те не пропуснаха да се избъзикът и с бургаския тоалетен министър, че щялсега води полицаите от хотел "Козия рог" на новата атракция, но при условие, че спазват условията за тишина.

Хората не пропуснаха да отбележат, че зимния туризъм в "Странджа" планина се развива само в мотела на толетния министър, тъй като държавата плащала нощувките на граничните полицаи.

Според бургазлии, които не крият омразата си към WC министъра, работата на граничните полицаи се състояла в това да пазят съборената велика ограда
от журналисти.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари