вторник, 16 януари 2018, 12:45 ч.

Само в BNews

Само от келепира ли се интересуват патриотарите?

BNews.bg

Само от келепира ли се интересуват патриотарите?

Жители от старозагорското село Малка Верея се обърнаха към нас за да изразят протеста си от безхаберието на патриотарите, които се намърдаха в изпълнителната власт. Селото е известно и с прозвището " Професорското село", тъй като в него живеят много от преподавателите на "Тракийския университет". Именно поради тази причина през 1989 г. е подета инициативата в селото да се построи "Дом на животновъда" и читалище.

Хората полагат много усилия и доброволен труд, а университета се отчита със вложени сто хиляди лева и така започва стоежът на "Дом на животновъда" и читалище в едно. Сградата е издигната на груб строеж и започват интересните събития. Спира се финансирането за нейното завършване и в последствие по неведоми за хората пътища незавършения строеж преминава в частни ръце. Хората създават инициативен комитет и започват неравна битка с безхаберието на властта. Пишат писма до вицепремиера Симеонов и неговото протеже от кабеларката СКАТ Гергана Микова, която Симеонов лансира за областен управител на Стара Загора.

След дълга и уморителна преписка протежето на патриотара и днешен областен управител отказва да изпълни конституционните си задължения по спазване на законността. Вместо в качеството си на областен управител да сезира прокуратурата, Микова изпраща писмо до инициативния комитет, с което оставя сигналът им без разглеждане. Хората с основание питат - "Само от келепира ли се интересуват патриотарите?"

От инициативния комитет не могат да повярват, че след влизането им във властта такава негативна промяна е настъпила при патриотарите? Те твърдят, че освен това Микова е много добре запозната с казуса, тъй като нейния бивш колега и разследващ журналист Димитър Байрактаров е извършил  пълно разследване по случая и цялото разследване го има в архивите на кабеларката СКАТ.

Освен това Димитър Байрактаров бил на крачка да разплете целия казус когато бил народен представител, но точно тогава били предизвикани предсрочните избори а Байрактаров бил шута на псевдо патриотите, тъй като се убедил сам, че пишман патриотите се интересуват единствено и само от келепира, което като че ли се доказва и от действията на Микова.

Би Нюз публикува отговорa на областния управител Микова до инициативния комитет. ВИЖТЕ ТУК!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • sms - 12:12, 17 ян.

  Голям успех: Комунистическият режим влезе в новата учебна програма по история. Но единствените термини, които в МОН са отказали да бъдат включени в новата учебна програма, са били ОКУПАЦИЯ и 16-та СЪВЕТСКА РЕПУБЛИКА. За какъв “успех” тогава говорят в МОН, след като най-важните понятия са пропуснати ?! Въпросът е КОИ СА ЕКСПЕРТИТЕ (ИМЕНАТА ИМ), КОИТО СА ОТКАЗАЛИ ВКЛЮЧВАНЕТО НА ТОЧНО ТЕЗИ НАЙ-ВАЖНИ ТЕРМИНИ В БЪЛГАРСКИТЕ УЧЕБНИЦИ? Защото тези страхливи и продажни “експерти”, криещи се зад аномиността на институцията МОН, и които с отказа си слугуват на чужди, имперски интереси, не на родинатa си, лишават бъдещите поколения българи от ЗНАНИЕТО, КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ВИНОВНИК ЗА БЕДНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ, РЕЗУЛТАТ ОТ МНОГОГОДИШЕН ПРЕСТЪПЕН ГРАБЕЖ, ЦЕЛЕНАСОЧЕНОTO УНИЩОЖАВАНЕ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ЕЛИТ НА НАЦИЯТА, СТРАДАНИЯТА И УНИЖЕНИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! КОИ ТОЧНО СА ТЕЗИ “ЕКСПЕРТИ”?

 • Валери - 06:27, 17 ян.

  Г-жа Гергана Микова ,вече е разведена,дори и съпругът и е напусна заради ПП НФСБ и нейната слагачество!

 • Михайлов - 21:10, 16 ян.

  Областния управител на гр. Стара Загора ,Гергана Микова е далавераджийка не случайно е гушнала Общинско жилище по незаконен начин в гр.Стара Загора,бул.Цар Симеон Велики №2,ап.84,ет.4!

 • Атанас - 21:05, 16 ян.

  Г-жо Гергана Микова върни на общината откраднатия от Вас апартамент в гр.Стара Загора,бул.Цар Симеон Велики №2,ап87,ет.4!

 • Атанас - 21:04, 16 ян.

  Г-жо Гергана Микова върни на общината откраднатия от Вас апартамент в гр.Стара Загора,бул.Цар Симеон Велики №2,ап87,ет.4!

 • Боби - 14:01, 16 ян.

  Тази слушка, гушка и папка , ама здраво даже и личи!

 • 112 - 13:34, 16 ян.

  Пълни боклуци излязоха патрЕотите.А областната управителка е далавераджийка и нагаждачка!

Напиши коментар

Коментари