вторник, 16 януари 2018, 18:03 ч.

В залата ще присъства и Бойко Борисов

ЕКСКЛУЗИВНО! Утре Бареков ще държи реч за корупцията у нас в пленарната зала на Европейския парламент!

BNews.bg

ЕКСКЛУЗИВНО! Утре Бареков ще държи реч за корупцията у нас в пленарната зала на Европейския парламент!

По време на първото заседание на Европейския парламент за българското председателство евродепутатът от Групата на европейските консерватори и реформисти Николай Бареков ще направи изказване в Страсбург.

Той ще се изправи пред членове на парламента веднага след лидера на ЕКР Саид Камал.

Това е изключителна чест за българския евродепутат и е показателно за уважението и доверието, на което Бареков се радва в редиците на третата по големина група в рамките на Европейския парламент. “В България цензурата на Нова, БТВ, БНТ, вестниците на Прокопиев не ми дават думата вече няколко години. Е, утре от Европа ми я дават. Благодарение на българските граждани!”, коментира по този повод Бареков.

По информация на BNews, темата, която Бареков ще засегне по време на своето изказване, е дълбоко вкоренен системен у нас проблем, а именно “Корупцията в България”. В пленарната зала ще присъства и премиерът Бойко Борисов.

Днес той кацна с правителствения самолет в Страсбург след визитата си в Баку. Изказването ще можете да гледате на живо около 09.30 сутринта (българско време) по националните телевизии.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • пукни бе - 03:53, 22 ян.

  дoлен кaпyт

 • НС - 06:05, 17 ян.

  "НС - 22:38, 16 ян. Бареков ще им каже истината. Не че не я знаят. Кой не знае, че България е най-корумпираната и най-бедната страна в Европа, на първо място по смъртност на населението и още, че България е на 109 място по свобода на словото. Ама не им дреме. Тиквата им подгъзува и много им е удобно." Това е един от методите на Бареков и неговите капути - НС се подменя с НС. Вари го, печи го - капутът си е капут.

 • НС - 22:38, 16 ян.

  Бареков ще им каже истината. Не че не я знаят. Кой не знае, че България е най-корумпираната и най-бедната страна в Европа, на първо място по смъртност на населението и още, че България е на 109 място по свобода на словото. Ама не им дреме. Тиквата им подгъзува и много им е удобно.

 • Минаващ - 18:40, 16 ян.

  Голяма чест за Бареков и България. Тук казионните медии не му дават думата, щото им бърка в очите. Ама там е друго, ползва се с уважение.

 • Nostradamus - 18:37, 16 ян.

  Тия в ЕС знаят всичко, ама под ржат Мутрата щото им изпълнява всяко желание. Слуга на повикване.

 • Кирилов - 18:34, 16 ян.

  Тиквата и срам няма да обикаля и да се перчи пред вождовете на ЕС като миротворец. Тоя бандит от Банкя трабва да бъде съден за геноцид над българския народ.

 • Зрител - 18:31, 16 ян.

  Хубаво е, че и Борисов ще е в залата та да научи колко струва управлението на Герб. Крадат се по 6-7 милиарда годишно от корупция и затова сме най-бедната страна в Европа.

 • Браво! - 18:28, 16 ян.

  Само така, Бареков! Кажете им го право куме в очи. Не да маскират кражбите и корупцията с лъжи и лъскави коктейли.

Напиши коментар

Коментари