вторник, 16 януари 2018, 18:45 ч.

От милионите за МВР!

WC министърът точи зъби за нови облаги към хотела си на границата!

BNews.bg

WC министърът точи зъби за нови облаги към хотела си на границата!


Псевдо патриотара и вицепремиер Симеонов вече е измислил схемата за потичане на парични потоци към хотела му в Малко Търново.Публично известен факт е, че полицаите, които пазят падналата ограда на българо-турската граница, спят именно в хотела на тоалетния министър.

Сега WC-то е измислил схема как от обещаните 100 милиона на полицаите една част от тези средства да потече към него. Въпросният патриотар имаше наглостта да оповести дори публично намеренията си в ефира на БНТ -  патриотарът  щял да постави условие да се увеличи полицейското присъствие по опазване на падналата велика ограда, по този начин същият се надява да увеличи и нощувките в хотела си и то в мъртвия зимен сезон.

Ето това се нарича патриотарско мислене, както казва народа "Празно няма, от всичко прави пари!"
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Зрител - 19:32, 16 ян.

    Далаверко, достатъчно лапна. Бегай в Скат да лаеш. Само това ти остана. А може и килия в Затвора.

  • Jeff - 19:30, 16 ян.

    Голям боклук е тоя. Циганин.

Напиши коментар

Коментари