сряда, 17 януари 2018, 10:00 ч.

Паника по границата

Вторият сезон за гърците започна - стачките са на...

BNews.bg

Вторият сезон за гърците започна - стачките са на...

Задръстванията по границата ни с Гърция явно ще започнат в края на януари, след като местни медии съобщиха, че от 22 до 29 януари фермерите в Гърция започват традиционните си за зимата стачки.

В тази връзка се очакват се блокади по основните транспортни трасета. Засега обаче не е ясно кога ще бъде блокирана границата с България.

До дни стачният комитет ще представи график на протестите.

Исканията на фермерите сега сада бъдат премахнати приети наскоро данъчни закони, но и гарантиране на цените за земеделската продукция, безплатно здравеопазване, достойни пенсии, премахване на единния имотен данък и създаване на държавен фонд, който да поема на 100% обезщетенията им за щетите, нанесени от природните бедствия.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари