четвъртък, 18 януари 2018, 11:06 ч.

Ексклузивно в BNews

Пореден цирк в парламента сътвориха патриотарите!

BNews.bg

Пореден цирк в парламента сътвориха патриотарите!

След като вчера патриотарите заявиха, че ще подкрепят Истанбулската конвенция, днес патриотарите усетили, че се превръщат в посмешище решиха да дадат брифинг в Народното събрание.

На въпросната пресконференция патриотарите отново се обърнаха на 180 градуса и сега вече щели да гласуват срещу ратификацията на конвенцията. Последваха оправдания от страна на патриотара Ячев, който заяви, че вчерашните им изявления били в лично качество. Демонстрираната политическа олигофрения от патриотарите стигна своя връх с призива към ГЕРБ и правителството да оттеглят решението за ратификация на конвенцията.

Пишман патриотарите дори стигна по- далече в обвиненията си към правителството, като заявиха, че през 2016 г. подписването на конвенцията било противозаконно. Интересно от какво беше продиктуван този патриотарски цирк и защо бе необходимо да използват медиите за да си изпращат послания с коалиционния си
партньор ГЕРБ?

Говорят ли си ГЕРБ и патриотарите или същите вече усещат, че изпускат кокала и се чудят с какво да впечатлят обществото. От наши източници разбрахме, че 
патриотарите ще подкрепят Истанбулската конвенция чрез изтъркания номер за намаляване на кворума по време на гласуването. На разбираем език това означава, че същите ще излязат от залата и ще оставят само двама-трима за заблуда на гражданите.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Току що - 18:32, 18 ян.

  гледах един пишман патриотар при Цветанка Ризова.И тя го пита значи знаете, че конвенцията ще се приеме, ама вие си кротувате и продължавате да сте си във власта.А патриотара отговаря: Ами да. Ето това са лапачите патриотари!

 • коментатор - 16:42, 18 ян.

  BNews,СТАНАХТЕ ВЕЧЕ НЕПОНОСИМИ С ВАШИТЕ ЛЪЖИ.ДО КОГА...ЗАСРАМЕТЕ СЕ.ВСЯКА ВТОРА ДУМА ВИ Е ЛЪЖА.

 • фейклигархия - 13:33, 18 ян.

  Успелият бизмесмем Пеевски е бил винаги на държавна ясла. И в пристанището в Бургас, и в министерството на Етем, и след това със заемите от придворната банка КТБ, и при назначаването му за “шеф” на ОПГ-ДАНС… и т.н. А по времето на Тройната коалиция даже Станишев го уволни заради корупционните практики около държавния резерв. От друга страна, всички, за които твърди в кафяво-жълтите си парцали, че са “олигарси” – НИКОГА не са били в никоя от властите! Никога! Дори и като депутати! И поради това не могат да бъдат обвинявани в злоупотреба с власт, защото никога не са я имали! Защото ОСНОВНАТА черта на ВСЯКА ОБРЪЧгархия е злоупотрбата с всякаква власт и с всякакъв конфликт на интереси! Явно той и драскачите, които е назначил за “журналисти”, въобще не са видeли в тълковния речник значението на думата – олигарх??? А пък и Пеевски никога в последните 20 години не е излизал от властта, като и в последните 10 години е в законодателната власт, като депутат! И щом като сега, уж, е само(!) депутат, и то “опозиционен депутат”, то тогава защо всички негови хартиени парцали и “телевизии” бълват непрестанно само пропагадност за властта и за “вожда” винету??? И дали тази негова казионна пропагадност е “безплатна”??? … Eдва ли! И няма нужда да приписват собствените си практики и тези на ментора си от Мутригруп – И. Павлов при ограбването на държавните предприятия по метода “вход-изход” на хора и бизнесмени, които никога не са имали нищо общо с това и с тези им практики. От фейк “медии” могат да си измислят само фейк “новини”, които стават само за собствената им фейк дезинформация и лумпенизация.

 • България - 11:07, 18 ян.

  Ама тези са от третия пол и като им каже Баце, не само Истанбулската а и Марсианската конвенция ще подкрепят. Защото ако няма слушкане няма и папкане, а те са много гладни и алчни.

Напиши коментар

Коментари