събота, 20 януари 2018, 9:15 ч.

Дали му язовир без пари

Волен даде на късо! Не знаел как ще гласува срещу себе си и ГЕРБ на вота!?

BNews.bg

Волен даде на късо! Не знаел как ще гласува срещу себе си и ГЕРБ на вота!?

Действията на Волен Сидеров биха могли да се сравнят с тези на недоволна съпруга, чийто интерес не е задоволен. До вчера атакист номер 1 определяше ГЕРБ като най-стабилна партия, Бойко Борисов - като мъдър държавник, а коалицията им - като непоклатима. 

След като обаче стана ясно, че Регионалното министерство се опитва да прехвърли стопанисването на стената на язовир „Бели Искър“ на областния управител на София-област от Атака Илиан Тодоров, Сидеров обяви публично, че не знае дали ще подкрепи ГЕРБ по време на “вота на недоверие”. 

Разбира се, става въпрос за пари

Разочарованието на атакиста идва от това, че годишният бюджет бил едва 1 млн, които по думите му били крайно недостатъчни. 

Няма значение, че с ГЕРБ сме коалиционни партньори. Коалиционните партньори трябва да се уважават. В случая ние не само че нямаме уважение, а имаме буквално подигравка с областния управител Илиан Тодоров просто, защото е от АТАКА. Обръщам се и към премиера Борисов и към председателя на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов, че няма да оставим това така. В четвъртък, когато в пленарна зала ще се гледа вотът на недоверие към правителството, аз не знам как ще гласувам. Не знам дали това правителство заслужава доверие по начина, по който се държи към тези, които го крепят на власт“, заяви Сидеров.   

 

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • коментатор - 09:18, 21 ян.

    ДО БОЛЕН СИДЕРОЖ ...А ЗА Б> БОРИСОВ КАКВО ЩЕ КАЙЕШ.ДА НЕ БИ ТОЙ ДА Е ЦВЕТЕ ЗА МИРАСЕНЕ?

  • Минаващ - 14:27, 20 ян.

    На това му се вика педерастия. Каквото и да ви говори Волен става въпрос само за пари.

  • Болен Сидеров - 14:25, 20 ян.

    най-гнусната фурнаджийска лопата на прехода. Върти задник както му е угодно.

Напиши коментар

Коментари