събота, 20 януари 2018, 15:19 ч.

От BLife

Анелия с трогателна изповед за живота си

BNews.bg

Анелия с трогателна изповед за живота си


Анелия изпрати 2017 година с усмивка, защото успя да направи много хубави песни, както и да отдели време за благотворителните каузи, на които се е посветила, пише planeta.tv.

“Не го правя заради добрия пример, идва ми отвътре. Смятам,че или го носиш или не. Ние живеем динамично и за стандарта на България печелим добре, имаме абсолютно всичко. Но човек в даден момент си казва: “Добре, аз какво правя?”. Става ти скучно, защото правиш едно и също – работата, детето, в къщи и отново колелото се върти, накрая разбираш, че важни ти стават по-ценностните неща, по-моралните...”.

Анелия признава, че е човек, който винаги работи със сърце, отговорна е към работата си и всичко, което прави и постига е благодарение на години труд. “В последните пет-шест години приоритет е работата ми и това си личи. Работа и песни – това е моят живот. Детето ми естествено не подлежи на обсъждане. За мен е важно в нея да възпитам първо да бъде отговорна, да изгради ценностна система и морал, да се научи да взема решения в живот си и последствията от нейните решения, да си ги поеме тя. За мен е важно тя да има добро образование и затова е в училище с международна диплома”, казва още певицата.
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари