събота, 20 януари 2018, 16:07 ч.

Адвокатът й Кристиан Гьошев с гневен пост във Фейсбук!

Партията на Прокопов и Пинокио яхва случая с уволнена директорка без търсена подкрепа!

BNews.bg

Партията на Прокопов и Пинокио яхва случая с уволнена директорка без търсена подкрепа!

След наша проверка обаче се оказа, че децата на Иво Мирчев са жители на Горна Баня и са приети по правилата.

Прокопиевата партия известна сред обществото като "проДАй България" яхна случая с уволнената директорка на детската градина в столичния квартал Горна Баня, който се случи заради съмнения в приема на деца. Партията даже направила специален клип, който разпространява в онлайн пространството.

Причината е, че родител, симпатизант на формацията имал деца в детското заведение, а според някои публикации и неговите деца били приети нерегламентирано. След наша проверка обаче се оказа, че децата на Иво Мирчев са жители на Горна Баня и са приети по правилата.

Това обаче не оправдава партията с лидер проваленият правосъден министър с прякор Пинокио. По този повод, адвокатът на бившата директорка Кристиан Гьошев, известен още като ученик с успешните си борбите срещу МОН в съда за отмяна на матурите, публикува гневен пост във Фейсбук, с който отрича каквато й да е обвързаност на Иванова с политически партии.


Ето и поста:

В качеството ми на адвокат на г-жа МАРИАНА ИВАНОВА, категорично заявявам, че тя не е търсила и няма да търси подкрепата на политически партии във връзка с нейното уволнение като Директор на столичната Детска градина 164 "Зорница", кв.Горна Баня, още повече пък подкрепата на прокопиевата партия "проДАй България" с лидер синът на татко Карло - Пинокио - провален и клет политически образ, своеобразен "лауреат" в наказанията от адвокатската гилдия, заради неплатен членски внос!

Мразя езикът на омразата, но обичам директното и рязко слово. В противен случай с едно "меко" оправдание, никой няма да ни повярва! Децата на г-н Иво Мирчев от въпросната формация ги няма в списъка на децата, приети извън правилата, именно поради факта, че са приети по установения нормативен ред. Същите са жители на кв.Горна Баня, а личните му политически пристрастия по никакъв начин не обвързват г-жа Иванова. Г-н Мирчев, винаги е имал активна гражданска позиция и преди партийното му обвързване/симпатизиране/.

Това, че един "толерантен" политически субект от "третият пол" е заел някаква позиция по темата, в никакъв случай не означава, че тя е плод на поискана помощ и подкрепа! В тази връзка съм изключително щастлив в лично качество, че децата на г-н Николай Бареков не се обучават в детската градина в кв.Горна Баня, понеже Мариана Иванова можеше да бъде свързана с друга политическа партия! Искам също да заявя, че г-жа Иванова ще обжалва в Съда уволнението си с искане за признаване неговата незаконосъобразност и възстановяване на работа. Вярвам в успехът ни!

Приканвам уважаемите медии да преустановят побутването на г-жа Иванова към един или друг политически спектър и насочване на общественото внимание в погрешна посока. Съдът има нужда от спокойствие, за да правораздава обективно, а не от шумоленето в храсталака на малки таралежчета, които да му вменяват определена нагласа! Благодаря!

С поздрав, адв.Гьошев

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Истината - 13:28, 21 ян.

  Това са кьорфишеци на адвокатчето !!! Всички в Горна Баня знаят, че активисти на "prodДаy България" обработват инициативните комитети и учителите в градините да говорят неистини ! Г-жа Мариана Иванова да не се прави на паднала от Марс ! Защото отлично знаем КОЙ, КОЙ Е в този случай !

 • Истината - 13:28, 21 ян.

  Това са кьорфишеци на адвокатчето !!! Всички в Горна Баня знаят, че активисти на "prodДаy България" обработват инициативните комитети и учителите в градините да говорят неистини ! Г-жа Мариана Иванова да не се прави на паднала от Марс ! Защото отлично знаем КОЙ, КОЙ Е в този случай !

 • Велизар - 23:21, 20 ян.

  Хубаво си им го казал на тия дебили.

 • Българин - 23:19, 20 ян.

  Браво на адвокат Гьошев. Тия соросоидни маймуни все гледат да яхнат накой или нещо за собствена облага. А когато се целуваха с Мутрата и го довлякоха на власт не мислиха за нищо друго освен как да се наместят в министерските кресла. Банда некадърници

Напиши коментар

Коментари