понеделник, 12 февруари 2018, 18:15 ч.

Гафът на Игрите

Позорната излагация е чудовищна: Кралев, пътувай!

BNews.bg

Позорната излагация е чудовищна: Кралев, пътувай!

Този “спортен” министър много обича резедавия цвят (първи фотос).

Екипите на нашите олимпийци в Пьонг Чанг са резедави, не са зелени, каквито би трябвало да се очаква да бъдат, и каквито са обявени, че са.

Резедавото не е зелено (освен ако не си далтонист или идиот) и няма нищо общо с националния ни флаг, който спред чл. 15, ал. (2) на Закона за държавния герб и националното знаме на Република България има “бяло, зелено и червено поле”, няма резедаво поле, нито светлозелено, нито жълтозелено.

Екипите на българите са сбъркани тотално (втори фотос), различават се цветово от флага ни.

Те по-скоро са свързани като дизайн и подредба на цветове с държавния флаг на Ислямска република Иран (перс. جمهوری اسلامی ایران — Джомхури́-йе Эслɒми́-йе Ирɒ́н).

Шапките в тези екипи (трети фотос) представят точно иранското знаме – зелено, бяло и червено (четвърти фотос), а не нашата нашия национален флаг с подредбата – бяло, зелено и червено.

Освен това на тези шапки е изписано “BG ekip”, значи съответния спортист не представя България, а представя някакъв незнаен “български екип”. На шапката би трябвало да е името на държавата ни или националният ни флаг, както е при други спортисти (пети фотос).

Позорната излагация е чудовищна!

Кралев, пътувай!

Петър Иванов

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари